ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сліпа ясновидиця Ванга напророкувала, що чекати залишилося не довго...! В Україні настане розв'язка світової кризи, і це стане початком нових, ще більших, кривавих подій...!

    26 квітня 2024 п'ятниця
    417 переглядів
    Біля червоної стіни, на такій же площі мертвого Володимира виймуть і закопають

    Одна з найвідоміших і викликають довіру ясновидців всіх часів і народів - болгарка Ванга пішла з життя ще в 1996 році. Але це ім'я продовжує розбурхувати розуми нині живих, тих, хто воліє зазирнути в майбутнє. Фотографії сліпий пророрицательницы і її бачення майбутніх змін на планеті можна знайти на численних сайтах в інтернеті. Вірити їм чи ні - кожен вирішує сам.



    Передбачення на минулі роки


    Однак тим, хто сумнівається, варто нагадати, що Ванга в свій час передбачила такі події:

    смерть Йосипа Сталіна

    розпад Радянського союзу

    страшну аварію на Чорнобильській атомній ЕС

    теракти в Америці 11 вересня

    катастрофу підводного човна «Курськ» і багато іншого.

    Документального підтвердження слів Ванги не існує, але, тим не менш, величезна кількість людей на планеті прислухається до її пророкуванням.

    Доля цієї загадкової жінки не була з нею ласкава. Ванга народилася з нормальним зором, рано втратила матір, у 12-річному віці осліпла в результаті трагічних обставин, і з тих пір стала бачити речі, які звичайним зрячим людям були недоступні. Померла Ванга від онкологічного захворювання майже два десятиліття тому, але пророцтва від її імені лякають або насторожують людей сьогодні.

    Передбачення на 2014 рік: Росія, Україна, Крим

    За словами віщунки 2014 рік принесе початок нового суспільства. Віщунка передбачила конфлікт, під час якого зі своїх тронів будуть скинуті царі. Набагато пізніше, в результаті цього конфлікту, велика ймовірність початку Третьої світової війни. Але вже в середині 2014 року Росію чекає військове зіткнення з однією з сильних Західних країн.

    В цей же час природа так само підносить сюрпризи. Смерчі, торнадо, глобальне потепління чекає нашу планету. Азія відчує множинні виверження вулканів. В результаті вулканічної активності і найсильніших землетрусів Індонезія, Китай, Індія, а так само частина Великобританії опиняться під водою.

    Дуже напруженою буде так само політична ситуація в світі. Росія зробить спробу вступити у відкритий конфлікт з Європою. США не залишиться осторонь і прийме агресивну позицію проти РФ.

    В Україні 2014 року буде дуже вдалий рік в сільському господарстві. Надмірно багатий урожай зернових дозволить вийти на міжнародний ринок.

    Пророцтва Ванги про Крим вже почали збуватися - Росія ввела війська на територію України, чим викликала підтримку в більшій частині кримського населення. Віщунка передбачила, що Крим зрештою відійде до Росії, а Україна візьме шлях на зближення з Європою.

    Передбачення на 2015 рік

    Які ж були пророкування Ванги на 2015 рік? Точних дат жінка ніколи не називала, але шляхом аналізу, зіставлень і виявлення збігів, можна встановити вражаючі факти: пророцтва збувалися. Про події року Кози Ванга говорить як про глобальних катастрофічних, але загибелі людства в цілому не передрікає. Суперечливі висловлювання, приписувані Вангу, публікують багато онлайн-ресурси, посилаючись на різних тлумачів слів віщунки.

    Джерел, які цитують слова Ванги, безліч. Згідно з одним, Ванга пророкувала в 2015 році закінчення світової війни, розпочатої у 2010-м. Людство використовує ядерну і хімічну зброю. Інші стверджують, що Ванга говорила лише про окремих військових конфліктах у різних країнах, виключала втягнення у війну всіх країн. Попереджала ясновидиця про пташиний грип, який захопить планету в 2012, але пандемія поступово зійде нанівець у 2013-м. Апокаліпсису ясновидиця не пророкувала, навпаки, стверджувала, що людство стане на шлях порозуміння між народами, представниками різних конфесій, з якого було збито в певний період історії.

    В даний час багато хто скептично ставляться до пророцтва Ванги, інші знаходять усе більше підтверджень правдивості її слів, вірності пророцтв. Відьма в свій час говорила про двох кінцях світу, першим був Льодовиковий період, який вбив динозаврів і не тільки. Другий кінець світу, за словами Ванги, очікується саме в другій половині 2015 року. Які будуть наслідки трагедії, число жертв - залишається таємницею.

    Маловтішні прогнози стосуються вже на початку 2015 року. У цей час світ чекає глобальна економічна криза. Це стане причиною конфронтації між країнами. Тлумачі пророцтв Ванги пов'язують зміни на землі, глобальні катастрофи саме з світовим конфліктом матеріальних інтересів, а також техногенної війною, які призведуть до руйнувань у вселенських масштабах, перекроювання карти світу.

    Відьма в останні роки свого життя говорила про великі метаморфози на планеті, після чого половина країн Європи, Південної Америки і велика частина Південно-Східної Азії покриються водами світового океану. У другій половині року почнеться переселення величезного числа людей з півдня в Північну Америку, Канаду, Росію. У результаті основне населення Землі буде зосереджено в США і Центральної Росії. Аналізуючи збігу слів віщунки з тим, що відбувається на планеті, цілком можна припустити, що мова йде саме про 2015-м.

    Пророцтва Ванги про війну Росії та Україні у 2016 році

    Війна ніколи і нікому не приносила щастя, від неї завжди страждали люди, залучені з обох сторін конфлікту. Так сталося, що на початку 21, просвітленого століття, у багатьох куточках Землі не затихають війни, які приносять народам багато горя. На жаль, не стала винятком і українська земля. Війна, яка прийшла на українську землю, стала повною несподіванкою, як для самих українців, так і для народу населяє країну - агресора - Росію.

    Але якщо для простих людей завіса майбутнього завжди оповита таємницею, то для людей обдарованих Богом, нічого і ніколи не є невідомим. До таких людей в першу чергу можна віднести болгарську провидицю Вангу, яка ще на початку 60-х років минулого століття передбачила війну на Україні.

    Ще на початку 60-х років болгарська провидиця передбачила війну, яку розв'яже «карлик з чорним обличчям». Ця війна почнеться з України, але потім переросте в громадянську війну в самій Росії.

    «У Росії буде громадянська війна, і почнуть її прості люди, обкрадені своїми правителями.»

    Коли за прогнозами Ванги закінчиться війна на Україні?

    Що стосується точної дати закінчення війни на Україні, то згідно висловлювань Ванги, військові дії на території України повинні закінчитися до кінця 2016 року. Далі буде громадянська війна в Росії, яка завершиться перемогою повсталого проти режиму народу. Далі, буде велика розплата для призвідників, розв'язали її. А ось що, за словами Ванги, очікує головного винуватця Володимира Путіна:

    «Біля червоної стіни, на такій же площі мертвого Володимира виймуть і закопають. Живого Володимира призведуть і посадять. Був склеп, тепер там тюрма. І будуть там його тримати вдень, прив'язаним до ложі. А ложе то буде і не ліжко зовсім, а бочка з під нафти, щоб не міг він на ній лежати, а тільки сидіти міг. А щоб не вмер він на залозі, будуть ту бочку газом підігрівати, як каструлю на плиті.

    І черга стояти буде. Дивитися на нього. Але не за гроші. Всякий входить, сидить, плювати буде. А в'язневі будуть тільки хліб давати, води давати не будуть. Він буде пити замість води слину людську. А хліб промакивать сіллю з чола свого.

    Але будуть інші люди не тільки плювати, але й кидати у в'язня годинами важкими. А ті з них, що прикрашені діамантами, будуть боляче поранити. І шкуру його, і душу. Адже багатьох кидають він знав і бруду підняв. І сумна буде доля тих, хто приїхав на дорогій машині і не кинув у живого Володимира годинами дорогими ...»

    Вірити?

    Втім, відьми вже давно немає, вірити тому, що сказано, але не зафіксовано документально, а також переконувати в істинності цього інших - доля тих, кому вигідно саме такий розвиток подій. Людству в цілому не властиві утопічні настрої, люди воліють вірити, що не застануть ніяких глобальних катастроф. Але продовжують цікавитися прогнозами. Відомий постулат (керівництво до дії): жити одним днем, витрачати гроші, отримувати задоволення і так далі, все саме сьогодні, адже завтра означає ніколи, воно може взагалі не настати стає девізом існування.

    Ім'я Ванги та інтерес до її пророцтв в період зміни років, епох - це невичерпне джерело і можливість маніпулювання суспільною свідомістю. Інтернет сторінка на екрані монітора сьогодні перед очима мільйонів. Люди шукають різних відповідей на питання: що ж пророкує знаменита Ванга на наступний рік? І знаходять кожен для себе відповідь. Благо - варіантів безліч.


    Нагадаємо, Афонські старці зробили сенсаційне пророцтво щодо найближчого майбутнього України... Читайте коли помруть Янукович, Путін і Лукашенко...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Се треба ся так напити аби таку херню написати!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Се треба ся так напити аби таку херню написати!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Долбоебы блять...