ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Командир екіпажу Boeing 737, що розбився в Ростові-на-Дону, ще до трагедії подав заяву про звільнення через перевтому

    26 квітня 2024 п'ятниця
    115 переглядів
    Це могло бути супутнім фактором катастрофи

    Командир екіпажу авіалайнера Boeing 737-800, що розбився 19 березня 2016 року в аеропорту Ростова-на-Дону, збирався звільнитися з авіакомпанії flydubai через перевтому, повідомила в четвер, 24 березня, BBC з посиланням на колег пілота.

    Три співробітника лоукостера flydubai розповіли, що командир екіпажу кіпріот Аристос Сократус ще до трагедії подав заяву про звільнення і допрацьовував в компанії залишилися три місяці. Як причини для звільнення він називав втому і спосіб життя.

    «Не беруся стверджувати, що це стало причиною катастрофи, але втома, могла бути супутнім фактором», - заявив один зі співрозмовників корпорації.

    Він пояснив, що пілоти лоукостера перевтомлені і страждають від втоми. Найчастіше вони виходять в денні рейси після нічних змін без достатнього часу на відпочинок. Один зі співрозмовників BBC розповів, що вже звільнився з flydubai. А інший повідомив, що збирається це зробити. Вони відзначили, що 50% персоналу авіакомпанії страждає від значного перевтоми, повідомляє видання.

    Один з пілотів зізнався, що йому доводилося засинати під час пілотування через перевтому. Він повідомив, що говорив на цю тему з начальством, але нічого не було зроблено. «Хочу подати заяву про звільнення через пару тижнів», - сказав льотчик.

    Як ми повідомляли, пасажирський лайнер Boeing 737-800 авіакомпанії flydubai, що здійснював переліт з Дубая в Ростов-на-Дону, розбився при спробі приземлитися на злітно-посадкову смугу в ніч на 19 березня близько 4:00 мск.
    Всі, хто знаходилися на борту 62 людини, в тому числі 7 членів екіпажу, загинули. Пошуково-рятувальні роботи на місці катастрофи були завершені в неділю, 20 березня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору