ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Барсетку з грішми та документами викрали у покупця у супермаркеті м.Ужгород

    27 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    Гроші в ужгородця в супермаркеті викрав мукачівець.

    Розраховуючись в супермаркеті за придбаний товар, 59-річний ужгородець забув на касі барсетку. На неї спокусився інший покупець – 36-річний житель Мукачівського району. Крадія викрили завдяки камерам відеоспостереження.

    Учора обідньої пори на тел.102 поліції звернулася жителька м.Ужгорода. Жінка повідомила про те, що від її чоловіка викрали в супермаркеті барсетку з грішми та документами.
    На місце пригоди прибув патрульний наряд. 59-річний потерпілий розповів поліцейським, що під час розрахунку за придбаний в магазині товар необачно залишив на касі свою барсетку з грошима в сумі 900 гривень та документами. Коли ж повернувся за кілька хвилин, то барсетки вже там не було.
    Переглянувши запис камер відеоспостереження супермаркету, поліцейські встановили, що барсетку забрав із прилавка чоловік, який сів в автомобіль «Ауді» на угорських номерах.
    Орієнтування на машину передали постам на трасі, й невдовзі в м.Чоп поліцейські зупинили даний автомобіль. За кермом перебував 36-річний житель Мукачівського району. Під час огляду авто на задньому сидінні поліцейські виявили барсетку потерпілого ужгородця.
    За крадіжку мукачівець понесе кримінальну відповідальність.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору