ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Завтра Сергій Ратушняк збирається влаштувати грандіозний земельний дерибан!

    30 квітня 2024 вівторок
    67 переглядів

    На завтра, п’ятницю, 6 квітня, запланована сесія Ужгородської міської ради. Основне питання, яке запропонують розглянути депутатам, розподіл 150 земельних ділянок у різних частинах міста, орієнтовною загальною вартістю 50 млн. грн.

    Ратушняк збирається влаштувати грандіозний земельний дерибан
    Ратушняк збирається влаштувати грандіозний земельний дерибан

    Як стало відомо з поінформованих джерел у цьому своєрідному «великодньому» дери бані мають намір взяти участь депутати від усіх політичних сил, представлених у раді. Звісно, не «за дякую». Зокрема, планується, що лідер фракції БЮТ Василь Цірик, який вже нині називає себе найімовірнішим кандидатом від цієї політичної сили на позачергових виборах до Верховної Ради, має отримати у власність 2 га землі на набережній поблизу ресторану «Будапешт». Вартість цього «земельного лоту» 5 млн. євро.

    Кажуть, що шановний депутат заручився вже й рішенням суду, яке підтверджує, що він є власником кількох метрів бетонної огорожі на цій ділянці. Саме це й дає йому підстави претендувати на увесь шмат землі. Подейкують, що майбутній власник вже й покупця знайшов на цю землю. Нагадаємо, що лідерка БЮТ Юлія Тимошенко категорично заборонила своїм партійцям брати участь у подібних оборудках. Однак, як бачимо, ужгородських БЮТівців це не зупиняє.

    Керівник фракції Партії регіонів Віктор Феєр, якому Сергій Ратушняк нещодавно подарував сріблястий джип «Тойота Лендкрузер», стане власником аж трьох земельних ділянок у різних частинах міста. Загальна орієнтовна вартість цих «клаптиків» — 2 млн. доларів. Одну з них планується відвести під авто мийку, а дві, що знаходяться у центрі Ужгорода, для спорудження автозаправних станцій. Нагадаємо, що свого часу міська рада наклала мораторій на відведення земельних ділянок під будівництво заправок, однак згодом цей мораторій скасували. Водночас залишили в силі постанову про заборону виділяти землю релігійним громадам для зведення храмів. Нині в мерії є 38 заяв від різних релігійних конфесій. Та бізнес, очевидно, навіть напередодні Великодня, має перевагу перед церквою. Ось така мораль.

    Стало також відомо, що незважаючи на рішення керівництва обласної організації партії «Наша Україна» про неучасть депутатів міської ради від цієї політичної сили у земельних дерибанах ужгородського голови та ігнорування незаконних сесій міської ради, деякі депутати-нашоукраїнці теж мають намір завтра взяти участь у запланованому земельному дерибані. Цікаво, як опісля вони пояснюватимуть свої дії виборцям та лідерам своєї організації?

    Ще одна політична сила, яка теж за інформацією долучиться до «земельних справ» на завтрашній сесії Ужгородської міської ради — Соцпартія. Однак, керівник фракції СПУ бере не наділами, а посадами. Кажуть, що під час нещодавньої зустрічі з міністром МВС Цушком Сергій Ратушняк про лобіював призначення керівника фракції СПУ міськради Олександра Новикова заступником начальника УМВС з питань кадрової політики.

    Очевидним є те, що черговий грандіозний земельний «лохотрон» Сергій Ратушняк вирішив влаштувати саме зараз не випадково, оскільки сподівається, що при нинішній ситуації в державі ніхто не помітить цієї оборудки у віддаленому від столиці маленькому Ужгороді. Та й іншої нагоди для чергового дерибану після парламентських перевиборів може не трапитися. То ж єдині, хто мав би помітити чергове розкрадання майна міста — самі мешканці, яким вже сьогодні відключили гарячу воду, а завтра вкотре розказуватимуть казки про порожній бюджет Ужгорода, повідомляє UA-Reporter.com
    Три кримінальні справи порушено проти посадовців Ужгородської міськради Сергія Ратушняка
    Закарпаття: Старовинне Берегово позбулося радянського псевдо-фонтану
    Розподіл землі в Ужгороді — таємниця за двома печатями...
    "Велика кишеня" ужгородського мера

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вовк заліз в курятник.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Отож....

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Деж прокурор!Або він в залежності від міського голови.