ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дієтологи дозволили вживати напівфабрикати

    26 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Які напівфабрикати корисно вживати

    Експерти вважають, що деякі напівфабрикати корисні для здоров'я. Не варто розуміти цей висновок в буквальному сенсі слова. Ковбаси, заморожена піца, консерви та готові соуси повинні бути під забороною, якщо ви дотримуєтеся здорового раціону.
    Не всі напівфабрикати є злом для здоров'я, тому розглянемо найбільш корисні, які сміливо можна включити в щоденне меню.

    Творог
    Творог - нежирний і відповідно дієтичний продукт, який насичує організм кальцієм, молочнокислими бактеріями, які необхідні для метаболізму. Головне вибрати якісний молочнокислий продукт, у складі якого є тільки молоко, сіль, закваска та натуральні ароматизатори. Не купуйте продукт в прозорих банках на рослинній основі. При виборі творогу подивіться на склад, якщо більшість інгредієнтів ви не можете з першого разу прочитати правильно - таке продовольство краще не вживати.
    Заморожені ягоди
    Ягоди дуже корисні для здоров'я. З них можна готувати салати, літні смузі, додавати в вівсянку, якій ви снідаєте. Щоб вибрати корисні заморожені ягоди, зверніть увагу на виробника бренду. Як правило відомі марки коштують великих грошей, але це дає гарантію, що виробник відпустив на ринок якісний продукт. Не купуйте заморозку на вагу, так як це не дасть гарантію того, що продукт свіжий.

    Тунець у власному соку
    У 100 грамах тунця міститься 29 грам білка. Продукт, який продається у власному соку має низький відсоток калорійності. Але варто пам'ятати, що будь-яка їжа з консерви містить велику кількість солі.
    Кокосове молоко
    Кокосове молоко це не тільки рідина, яка знаходиться всередині горіха. На полицях в магазинах можна знайти продукт промислового виготовлення, подрібненого з м'якоті кокоса з додаванням води. Воно досить жирне, тому дієтологи рекомендують у ньому тушкувати овочі і морепродукти. Кокосове молоко містить лауринову кислоту, яка відома як антибіотик. Якщо регулярно вживати його, можна запобігти захворювання серця, поліпшити гормональний фон і використовувати як засіб для профілактики ожиріння.

    Каперси
    Раніше каперси вважалися недоступним продуктом, але тепер їх можна знайти практично в будь-якому магазині. Їх можна додавати в салат і бутерброди. Перед вживанням рекомендується їх ретельно промити, щоб позбутися від великої кількості солі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору