ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Прикарпатті на викрадачів гравію очікує лава підсудних

    26 квітня 2024 п'ятниця
    65 переглядів

    Як крадіжка попередньо кваліфікуються дії 25-річного мешканця Долинського району на Івано-Франківщині, якого вчора надвечір затримали в місті Болехові, коли він своєю вантажівкою перевозив без жодних документів піщано-гравійну суміш.

    Через таке варварське та споживацьке ставлення до узбережжя кожен наступний дощ стає катастрофою для жителів навколишніх сіл.
    Через таке варварське та споживацьке ставлення до узбережжя кожен наступний дощ стає катастрофою для жителів навколишніх сіл.

    Упродовж минулої доби в міськрайоргани внутрішніх справ Івано-Франківської області надійшло 20 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 5 крадіжок, по одному випадку заподіяння тілесних ушкоджень та хуліганства, 4 шахрайства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 23 злочини, 4 з яких – за “гарячими слідами”. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотики. Три злочини задокументували співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю.

    У Рогатинському районі встановлено особу підозрюваного у вчиненні крадіжки. Як з’ясувалося, мобільний телефон з помешкання у райцентрі викрав 39-річний житель району. У нього вилучено речовий доказ скоєного злочину.

    Як крадіжка попередньо кваліфікуються дії 25-річного мешканця Долинського району. Чоловіка учора надвечір затримали в місті Болехові, коли він своєю вантажівкою перевозив без жодних документів піщано-гравійну суміш.

    Подібні факти незаконного використання надр або, іншими словами – самовільного видобування та перевезення річкового каменю та гравію минулої доби були зареєстровані у Надвірнянскому, Снятинському та Тлумацькому районах.

    Тим часом під час відпрацювання Надвірнянського району працівники міліції викрили факт крадіжки лісопродукції. У райцентрі було затримано автомобіль під керуванням жителя Закарпаття, якою танспортувалося 8 кубометрів деревини. Звідки вантаж водій пояснити не зміг, як і не зміг надати документів на нього.

    Коломийські міліціонери встановлюють обставини конфлікту, що виник між 39-річною жителькою району та її односельчанином. Жінка, як наразі відомо, напередодні заподіяла потерпілому тілесні ушкодження у вигляді перелому ключиці.

    А в Івано-Франківську правоохоронці затримали та взяли під варту особу, що обгрунтовано підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень. Як встановлено, на початку липня перехожого побив 21-річний франківець, що вже має одну судимість – за майновий злочин.

    Правда.if.ua

    UA-reporter.com
    Міліція Прикарпаття заявляє, що несанкціонованого вибору гравію не було
    Крадії відкрито вивозять гравій та щебінь з прибережжя річок Прикарпаття
    После наводнения в Закарпатье продолжают вывозить гравий из рек

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору