ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті поляки діляться досвідом щодо екологічного хліборобства та агротуризму

    26 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів

    Про екологічне хліборобство, технології виробництва продукції та вимоги до сертифікації господарств ішлося на навчальному семінарі-тренінгу, що відбувся сьогодні в Ужгороді за участі польських фахівців. Були присутні закарпатські фермери, агрономи, студенти аграрних навчальних закладів.

    1652.jpgЗахід проведено у рамках польсько-українського проекту "Розвиток агротуризму і екологічного хліборобства - шанс для сільських територій України", який здійснюють Національний центр сільськогосподарського дорадництва і розвитку села Республіки Польща у Брвінові спільно з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України. Нещодавно група працівників сільського господарства побувала у Польщі, де знайомилася з досвідом сертифікації екологічного хліборобства. Сьогодні польські спеціалісти самі завітали на Закарпаття, щоб на місці продемонструвати свої здобутки.
    Завтра польські партнери проведуть в Ужгороді ще один науково-практичний семінар - "Агротуризм як шанс для розвитку сільських територій: правові та організаційні проблеми". Це також актуальна тема для Закарпаття - популярного туристично-рекреаційного регіону України.
    Ярослав ЯДЛОВСЬКИЙ, Укрінформ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору