ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Мукачеві пограбунок закінчився подвійним убивством

    26 квітня 2024 п'ятниця
    25 переглядів

    Медсестра одного з лікувальних закладів Мукачева не вийшла вранці на роботу, що було для неї дуже дивно. Тож колеги вирішили навідатися до жінки додому.

    Недобрі передчуття виявилися небезпідставними – бідолашну разом з її матір’ю-пенсіонеркою знайшли убитими в їхній оселі.
    Тривожний дзвінок підняв, як кажуть, на ноги ледь не весь особовий склад Мукачівського МВ ГУМВС. Слідчо-оперативна група вилучила на місці події кілька відбитків взуття, серцевину замка вхідних дверей, закривавлений одяг.
    На тілі покійних були колото-різані рани. А одна з убитих жінок міцно затиснула в руці викрутку. Не виключено, що саме ця річ і стала страшним знаряддям вбивства.
    Співробітники сектору карного розшуку міського підрозділу міліції відразу приступили до проведення звичних у таких випадках заходів: опитування ймовірних свідків, близьких і родичів покійних.
    На допомогу мукачівським оперативникам прибули і їхні колеги з обласного управління. Того ж дня правоохоронцям вдалося вийти на трьох підозрюваних у скоєнні вбивства. Двох вже затримали, ще одного оголошено в розшук.
    Слідство за цим фактом наразі триває, повідомили UA-Reporter.com у ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору