ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті хуліган із Виноградівщини відповість за Законом!

    27 квітня 2024 субота
    66 переглядів

    31-річний Микола з Виноградівщини за скоєння злочинів неодноразово побував на лаві підсудних. Односільчани бояться його, наче вогню.

    От і на святкування дня села, котре проходило на місцевому стадіоні ще в жовтні, Микола також навідався з приятелями. Була вже пізня година. Побачивши свого односільчанина Михайла, четверо молодиків підійшли до нього і безпричинно почали бити. Далі об'єктом нападу вибрали родича Михайла. І тому також добряче дісталося від зловмисників. Діяли хулігани однаково: збивали свою жертву на землю й лупцювали ногами. Коли приятелі «виховували» чоловіків, Микола звернув увагу на місцеву жительку Вікторію, котра, ставши мимовільним свідком цієї оргії, благала припинити знущання. Це явно не сподобалося зухвальцю, і він зі всієї сили вдарив бідолашну жінку. Потім до нього приєдналися й інші молодики, котрі теж дали волю ногам та кулакам. Пізніше потерпілим довелося звертатися по медичну допомогу. За цим фактом проти кримінального квартету було порушено кримінальну справу.
    Через якийсь час Микола з компанією навідався у кафе в іншому селі на Виноградівщині. Молодики добряче випили, а після спиртного їх потягнуло на «подвиги». За сусіднім столиком запримітили відвідувачів Івана та Марію. Компанія без найменших докорів сумління стала грубо їх ображати, спровокувавши конфлікт. Зловмисники зійшли на перший поверх і заходилися там вичікувати свої жертви. Тільки-но Іван з Марією з’явилися у дверях, як у їхній бік Микола жбурнув металічний стілець. Далі все відбувалося за звичним сценарієм: хулігани жорстоко познущались над молодими людьми. За цим фактом працівники міліції також порушили кримінальну справу.
    Але на цьому хуліганські витівки нашого «героя» не закінчилися. Вечірньої пори Микола «вирахував», коли Іван повертатиметься з роботи. Зауваживши на дорозі Іванове авто, зловмисник різко розвернув свою іномарку поперек шляху. Щоб уникнути наїзду, чоловіку довелося з'їхати в кювет. Микола скерував машину так, аби ввімкнене світло фар било прямо в очі Івану. З величезними зусиллями того вечора вдалося йому доїхати додому. При цьому Микола весь час намагався підрізати Івану траєкторію руху. А ще молодик став погрожувати вбивством сім'ї та підпалом будинку.
    Не заспокоївся Микола, і через два місяці знову навідався до помешкання Івана. Почувши на вулиці гул мотоцикла, газда вийшов з будинку. А там – його кривдник далі погрожує фізичною розправою йому та рідним. Що пережив господар, можна лише здогадуватися. За цим фактом також було порушено кримінальну справу.
    Наразі проводиться слідство. Сподіваємося, правосуддя належно оцінить вчинки сільського хулігана і винесе об'єктивний вирок, повідомили UA-Reporter.com у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.

    Закарпатка Ганна Звонар: "Я пішла у міліцію, бо вірила у справедливість..."

    Закарпатского "Мессию" поймали на границе

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору