ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті у вогні загинув власник житлового будинку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    23 переглядів

    Як повідомили UA-Reporter.com в ЦП ГУМЧС України в Закарпатській області, в ніч з 7 на 8 квітня у Мукачівському районі на пожежі загинула 1 людина.

    7 квітня о 23:50 оперативно-координаційний центр ГУ МНС України в Закарпатській області отримав повідомлення про займання в селищі Чинадієво, де вогонь охопив житловий будинок.

    Власник житла від отриманих опіків помер ув реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ.

    Причина пожежі встановлюється.
    За минулу добу на Закарпатті сталося 8 пожеж, економічні втрати від яких склали 84 тисячі гривень. На пожежах травмовано 1 людину, яка померла в лікарні внаслідок отриманих термічних опіків. Вогонь пошкодив 2 житлових будинки, 2 споруди господарського призначення, літню кухню, навіс з сіном, металевий вагончик та дачний будинок. Зафіксовано 3 неправдивих виклики підрозділів МНС. Здійснено 3 виїзди на гасіння сухої трави, економічні втрати від яких склали 30 тисяч гривень. Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка на Мукачівщині, де виникло 27 відсотків всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникло 19 відсотків всіх загорянь минулого тижня.


    З початку року на Закарпатті вже сталася 241 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 1 мільйон 513 тисяч гривень. На пожежах загинуло 25 дорослих та 1 дитина, ще 10 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 3 людей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору