ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві пройшов чемпіонат області з Карате-До «Шотокан»

    26 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Мукачівські каратисти з СК «Сінай» були найкращими на чемпіонаті області

    Як повідомили корреспонденту UA-Reporter.com в інформаційній службі ЗОФКШ, нещодавно Мукачево приймало обласний Чемпіонат з Карате-До «Шотокан», на якому зібралося близько 70 спортсменів з різних куточків Закарпаття...


    Це СК «Атлант» з Іршави, S-Клуб з Ужгорода, СК «Бусідо» з Виноградова, СК «Тхеан» з с. Довге, Іршавського р-н та СК «Сінай» з Мукачева. Хочеться відмітити високий рівень організації змагань; кваліфікованість та розважливість суддів; сміливість, дисциплінованість та бойовий дух спортсменів. Змагання проходили на двох спеціалізованих площадках. Організаторами змагань було проведено комп’ютерне жеребкування учасників змагань. Було розіграно 30 комплектів нагород в трьох видах змагань , а саме з розділів «спортивного куміте», «традиційного куміте», та розділу «ката»

    Дуже зворушливим було хвилювання самих юних спортсменів, що уперше спробували свої сили на татамі, і хвилювання батьків перед їх виступами, та підтримка тренерів , адже перші свої нагороди отримали: Керечанин Назар та Лемак Петро з с.Довге, Прокопенко Роман та Мухтарулін Тимур з Мукачева, Брецко Ярослав з Ужгорода. Серед юніорів досить вдало виступили: Матл Мартин, Забишній Сергій, Егорова Юлія, Дубович Микола з Мукачева, Лендел Ростислав, Клюса Олександр, Данко Іван з Іршави.

    На тлі змагань як завжди змогли виділитись і найдосвідченіші наші спортсмени, багаторазові призери України: Дзямко Андрій, Керек Павло, Дячук Валерій, з СК «Сінай» та Греньо Наталія , Китаєва Марія з СК «Бусідо». Цей турнір для деяких з спортсменів виявився найвдалішим в сезоні, адже в перше в історії проведення чемпіонатів абсолютними чемпіонами в своїх категоріях стали: Матл Мартин, Дячук Валерій, Дзямко Андрій з СК «Сінай» та Данко Іван з СК «Атлант», які спромоглися завоювали по три золоті медалі чемпіонату в своїх вікових групах.

    Не можна не відмітити, що і в цей раз Мукачівські каратисти з СК «Сінай» були найкращими та здобули 1 місце у командному заліку. Другими поспіль стали спортсмени з Іршави СК «Атлант», третє місце завоювали спортсмени з «Тхеану», Що ж будемо чекати їх подальших успіхів та вдалих виступів на Всеукраїнських змаганнях, що незабаром відбудуться у Харкові.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору