ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

10 ПИТАНЬ ДО ВІКТОРА ЮЩЕНКА

    28 апреля 2024 воскресенье
    38 переглядів

    Відкрите ЗверненняВікторе Андрійовичу!

    На початку виборчої кампанії ми оприлюднили факти з вашої біографії, що можуть розцінюватися як моральні й кримінальні злочини. З цього моменту пройшло більше 100 днів. Увесь цей час ми активно поширювали інформацію про вас і чекали вашої реакції на те, що відбувається. Ваші справи й вчинки, опубліковані на сторінках наших книг, не сумісні з претензіями на посаду президента України. Ви повинні або спростувати обвинувачення, що лунають, і продовжити передвиборчу кампанію, або визнати їхню правоту й відмовитися від участі у виборах. Однак увесь цей час ви мовчите.

    Ваша відповідь украй важлива для всіх виборців України. Її відсутність означатиме, що на кожне з цих запитань ви відповіли «так».

    1) Чи правда, що в 1991 році ви стали одним з організаторів фінансової афери, в результаті якої 2 мільярди радянських карбованців були переведені банком «Україна» в Росію під фальшивим приводом «Вкладення в програму економічного розвитку РСФСР», а пізніше — конвертовані в 31.1 мільйон доларів і переведені на рахунок N 0690-32386 у Taylor Bank of Chikago у США?

    2) Чи правда, що в 1992 році ви взяли безпосередню участь і одержали особисту фінансову вигоду від операції з переведення банком «Україна» 15 мільярдів карбованців на рахунки N0668-049497 і NN 0202-303749 у Wells Fargo Bank San Francisco і конвертації цих грошей у 232.5 мільйона доларів?

    3) Чи правда, що в 1991—1992 роках очолюваний вами банк «Україна» видавав пільгові кредити асоціації «Імпекс 55 Крим»? Чи правда, що як подяку, а простіше кажучи, «відкат» за ці кредити в 1991 році зазначена асоціація оплатила ваш відпочинок в елітному пансіонаті «Аю-Даг», а самі ви заплатили за це всього 5 тисяч карбованців — ціну однієї пачки цигарок?

    4) Чи правда, що в 1993—1996 роках, очолюючи Національний банк України, ви свідомо сприяли гіперінфляції, ініціювали грошові емісії та штучно занижували курс гривні з метою особистого збагачення?

    5) Чи правда, що в 1995 році, очолюючи Нацбанк, ви санкціонували заморожування виплат боргів із зарплат і пенсій, але одночасно схвалили використання 10 мільйонів доларів на так звані «заходи щодо соціального захисту працівників банківської системи»?

    6) Чи правда, що ваша дружина Катерина Чумаченко є громадянкою США й має тісні контакти зі спецслужбами цієї країни? Чи правда, що пані Чумаченко мала відношення до діяльності організацій націоналістичного та фашистського спрямування?

    7) Чи правда, що в 1997 році ви оплатили навчання вашої дочки Віталіни Ющенко в університеті ім.Тараса Шевченка за рахунок коштів банку «Україна»?

    8) Чи правда, що в 1999 році ви відремонтували свою 350-метрову квартиру в будинку на Малій Житомирській вулиці за рахунок Державного бюджету?

    9) Чи правда, що в 2000 році ви призначили свого банщика Євсєєва радником прем’єр-міністра, а в 2002 році включили його в список свого блоку «Наша Україна» як кандидата в народні депутати?

    10) Чи правда, що в 2000 році ви за рахунок бюджетних коштів надавали державну фінансову підтримку власній газеті «Україна молода»?

    Андрій Дерепа, автор книги «Fакт Ю»; Олексій Лань, автор книги «Ющенко: історія хвороби»; Дмитро Понамарчук, книговидавець

    Вісник
    Ще одна "нашоукраїнська" бульбашка лопнула на Закарпатті
    У Закарпатті "грузинський варіант" не пройшов

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору