ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

БЮТ, СПУ і "Наша Україна" ухвалили рішення про формування коаліції

    29 июня 2024 суббота
    28 переглядів

    Керівні органи БЮТ, СПУ і «Нашої України» ухвалили рішення про формування коаліції демократичних сил. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомили представники трьох політичних сил.Як повідомив представник Блоку «Наша Україна» Роман Безсмертний, відучора три політичні сили сформували робочу групу, яка працює над узгодженням коаліційної угоди. Безсмертний також повідомив, що робоча група також планує до 7 червня представити громадськості узгоджений варіант коаліційної угоди.

    У свою чергу, лідер БЮТ Юлія Тимошенко зазначила, що вона „щаслива від того, що перший день роботи Верховної Ради п’ятого скликання було прийнято рішення щодо створення демократичної коаліції з трьох сил”. „Я переконана, що мудрість, відповідальність і розуміння сьогоднішньої ситуації призведе до підписання документу і формування коаліції”, – додала вона, повідомляє "proUA".

    „Це свідчить про готовність всіх нас формувати ефективну коаліцію, яка бере на себе відповідальність за створення уряду та інших державних структур”, – сказав, у свою чергу, лідер СПУ Олександр Мороз.

    Безсмертний повідомив, що до складу робочої групи з боку „Нашої України” увійшли Роман Безсмертний, Анатолій Кінах, Роман Зварич, Борис Тарасюк та Юрій Єхануров. З боку БЮТ до робочої групи увійшли Юлія Тимошенко, Микола Томенко, Олександр Турчинов та Василь Онопенко. З боку СПУ до робочої групи увійшли Олександр Мороз, Йосип Вінський та Василь Цушко.
    "Наша Украина" опять недовольна коалиционными предложениями БЮТ и СПУ
    "Наша Украина" приостанавливает участие в переговорах по коалиции
    Региональные организации «Нашей Украины» предлагают центральному руководству не создавать коалицию с БЮТ
    «Наша Украина» одобрила коалиционный протокол

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору