ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЦЕРКВА: Вперше в Україні в Ужгороді розглядають питання участі й ролі єпископських конференцій у сталому розвитку

    30 июня 2024 воскресенье
    25 переглядів

    Сьогодні, 7 грудня, в Ужгороді розпочалася Міжнародна науково-практична конференція “Відповідальність за Створення і сталий розвиток у Центральній і Східній Європі: досвід Польщі і України”. Участь у ній беруть релігійні діячі, провідні екологи та науковці, представники органів влади, недержавних громадських організацій, мистецьких кіл та журналісти.

    На Конференції в обласному центрі Закарпаття вперше на теренах України та Польщі будуть розглянуті питання участі і ролі єпископських конференцій у сталому розвитку при тісній співпраці з органами влади, місцевого самоврядування, науковими установами, освітніми закладами та громадськістю. Програмою також передбачено ознайомлення з містами Ужгород та Мукачево, екскурсії до музеїв, замків, а також до одного з найстаріших в регіоні осередків виноробства у с. Середнє. Від обласної влади до складу організаційного комітету увійшли голова облдержадміністрації Олег Гаваші, голова облради Михайло Кічковський та начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Андрій Погорєлов.

    Матеріали Конференції будуть опубліковані у вигляді окремого збірника, повідомили в прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.
    Завтра в Ужгороді спільно молитимуться християни, юдаїсти та ісламісти

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору