ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

День місцевого самоврядування Закарпаття відзначило урочистостями, орденами і грамотами

    30 июня 2024 воскресенье
    22 переглядів

    7 грудня в Ужгороді відбулося урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування. У своїх виступах голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші та голова облради Михайло Кічковський наголошували на значенні органів місцевого самоврядування в сучасному українському суспільстві.

    Олег Гаваші повідомив присутнім, що Указом Президента України своїм нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня закарпатців: Анатолія Колібабу – голову Ужгородської районної державної адміністрації, Тібора Бакшу – чомонинського сільського голову та Василину Оряпко – новоселицького сільського голову. До свята керівники області також вручили почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради. Зокрема почесними грамотами обласної державної адміністрації нагороджено Івана Кушніра – члена виконавчого комітету Мукачівської міської ради, проректора Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту, Івана Лендьєла – начальника відділу з питань Василівні Тібу – начальника управління освіти Мукачівського міськвиконкому.

    Олег Гаваші підкреслив, що наша область серед небагатьох регіонів України, в якому налагоджена тісна співпраця між представницькою та виконавчою гілками влади, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
    Ужгород: Волонтерам Закарпаття вручили відзнаки обласної ради
    В Ужгороді вручили відзнаки кращим працівникам радіо, телебачення та зв’язку Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору