ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голова УСВА С.Червонописький підтримує лідера СПУ О.Мороза

    02 июня 2024 воскресенье
    56 переглядів

    Голова Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) (УСВА) Сергій Червонописький підтримує позиції голови Соціалістичної партії України Олександра Мороза.Про це С.Червонописький заявив 18 листопада у Донецьку під час зустрічі з активом УСВА.

    "Нікого насильно вступати в ряди Соцпартії примушувати не будуть, але все те добро, що сьогодні робить Мороз і його команда, очевидно. Ви пройшли бойовий шлях і має право ухвалювати рішення самі. Що стосується мене, то я вирішив - я з Олександром Морозом" - сказав С.Червонописький.

    На зустріч, яка відбулася в Донецькому обласному Будинку політосвіти, приїхали керівники міських і районних осередків УСВА зі всіх кутків Донеччини, повідомляє прес-служба Донецького обкому СПУ.

    Під час зустрічі обговорювалися питання щодо Угоди про стратегічне партнерство Соціалістичної партіїї України, Української партії Справедливості - СВІЧА та Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), яка була підписана 22 квітня 2005 року, повідомляє прес-служба.
    "Афганці" взяли в облогу Кабінет Міністрів України
    Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в обід зустрічається з ветеранами війни в Афганістані
    Сьогодні в Києві відкривається V Всеукраїнська звітно-виборна конференція Української Спілки ветеранів Афганістану

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору