ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто супроводжує Ющенка у поїздці на Закарпаття?

    28 июня 2024 пятница
    34 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті перебуває Президент України Віктор Ющенко. Офіційна мета візиту глави держави – ознайомлення з ходом реалізації заходів у рамках нової протипаводкової програми «Тиса», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2006 року № 130 з метою комплексного протипаводкового захисту в басейні річки Тиса в Закарпатській області на 2006–2015 роки.У поїздці Президента України В.Ющенка супроводжують заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко, міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога, міністр охорони навколишнього природного середовища Павло Ігнатенко, міністр промислової політики Володимир Шандра, міністр транспорту та зв'язку Віктор Бондар.

    Президент України огляне хід робіт щодо нарощення водозахисної дамби на р.Тиса в Ужгородському районі, де поточного року заплановано виконати роботи з її реконструкції на особливо небезпечній ділянці в районі м. Чоп загальною довжиною 6,4 км.

    В.Ющенко також візьме участь у робочій нараді з реалізації комплексної протипаводкової програми «Тиса» та заходів МНС щодо запобігання надзвичайним ситуаціям під час пропуску весняного паводка 2006 року в Закарпатській області.

    Під час перебування в регіоні глава держави також відвідає автомобілебудівний завод «Єврокар», який випускає популярні марки машин «Шкода», «Фольксваген», «Ауді», та є найбільшим виробником промислової продукції на Закарпатті. В. Ющенко ознайомиться з будівництвом другої черги підприємства, повідомляє офіційний сайт Президента України.
    Про офіційні й неофіційні причини відвідин Віктором Ющенком Закарпаття
    Анонс події: Завтра Закарпаття відвідає Віктор Ющенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору