ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто в Ужгороді кришує наркоторгівлю?

    03 июля 2024 среда
    37 переглядів

    Наш міськвиконком, про існування якого ніхто навіть і не здогадувався, побалакав про заходи з реалізації в Ужгороді державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин.ЧЛЕНів виконкому "здивувала" інформація, яку подав ужгородський міськвідділ міліції.

    Адже там зазначалося, що в період 2007 року й першого кварталу 2008-го працівниками міського відділу міліції проведено аж 29 перевірок у 18 розважальних закладах. Під час цих перевірок не було виявлено вживання молоддю наркотичних препаратів. Всі члени виконкому були здивовані тим, що майже за півтора року наша міліція не виявила жодного подібного інциденту. «Ми знаємо, що така проблема є, і її видно неозброєним оком. Ми вирішили запросити начальника міліції Понзеля та представників служби боротьби з розповсюдженням наркотиків на наступний виконком, аби ті пояснили, яким чином за такий відрізок часу не було виявлено жодних порушень», — наголосив речник мера Ужгорода Олег Подебрій, повідомило видання Ужгородського міськвиконкому - газета "РІО".

    Від ua-reporter.com : збанкрутілій кампанії з міськради не варто перекладати ВСЮ відповідальність на міліцію. Проблема надто серьезна! Якщо в місті немає мера... варто ЧЛЕНам виконкому подумати - що Ви зробили для того, щоб запобігти подібним речам!? Хто видає дозволи і ліцензії на роботу розважальним закладам? Не міськвиконком? І де результати роботи відповідних відділів та управлінь виконкому?

    "Ми знаємо, що така проблема є, і її видно неозброєним оком" - так закрийте такі заклади, принаймі запросить власників закладів і проведіть з ними роботу! Посильте за закладами контроль!

    Та ми особисто не віримо що таке відбудеться.... бо спочатку потрібно відповісти на питання - ХТО В УЖГОРОДІ КРИШУЄ НАРКОТОРГІВЛЮ?

    І хоча засідання міськвиконкому було "замовним", щодо діяльності ужгородського міськвідділу міліції ,з боку нашого всадника без "ГОЛОВЫ", ПРОБЛЕМУ НЕОБХІДНО РОЗВ'ЯЗУВАТИ ЯКНАЙШВИДЧЕ!

    Жители Ужгорода считают власть коррумпированной

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вор ратушняк проклят

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    майже всі власники розважальних закладів депутати міськради і особисто ратушняк!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Одна банда на всіх рівнях влади.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ігрові автомати міськвиконкомом на ринках заборонені, а їх міліція не знімає!!! Мало того, половина з них належить міліцейським генералам ("Багіра") Отак і з наркотою. Мало того, начальник угро області Машика сам лікувався у Будапешті від наркозалежності...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Невже неясно,що наша влада без цих проблем не проіснує і дня? Кримінал,хабарництво,рейдерство,проституція,торгівля людьми , рабство іт.п. є запорукою їхнього існування і бісування. Стратегічна ціль-здати Україну нато і єврейському союзу ( євросоюзу)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зайдите с проверкой в клуб VIPER на Минайской - не прогадаете