ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Микола Цап: Цьогоріч проведено 69 службових перевірок щодо 131 працівника податкових органів Закарпаття

    03 июля 2024 среда
    28 переглядів

    В Ужгороді відбулася прес-конференція заступник начальника Регіонального відділу по боротьбі з корупцією в органах ОДПС ДПА у Закарпатській області, полковника податкової міліції Миколи Цапа "Регіональний відділ по боротьбі з корупцією в ОДПС: десять років на шляху до доброчесності".

    Як підкреслив начальник Регіонального відділу по боротьбі з корупцією в органах ОДПС ДПА у Закарпатській області Микола Цап, основними завданнями очолюваного ним підрозділу є попередження корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, посадових та інших злочинів співробітників органів податкової служби області, а також проведення профілактичної роботи серед працівників ДПС з метою попередження злочинних та протиправних посягань.

    Для підтримання безпечних умов роботи працівників органів державної податкової служби, запобігання втягування їх у протиправну діяльність, попередження та розкриття корисливих та інших умисних злочинів, пов’язаних із службовою діяльністю, у РВБК в ОДПС ДПА у Закарпатській області з 1998 року працює телефон довіри 3-52-70.

    У поточному році, за словами Миколи Цапа, відділом проведено 69 службових перевірок щодо 131 працівника ОДПС. За їхніми результатами складено сім протоколів про порушення вимог Закону України “Про боротьбу з корупцією”, шість порушників притягнуті судом до адміністративної відповідальності та порушено вісім кримінальних справ: одна - по факту зловживання службовим становищем посадовими особами ДПА у Закарпатській області та ДП “Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Закарпатської області”; три - по зловживаннях працівників МВПМ ДПІ у Тячівському районі; дві - по факту зловживання службовим становищем працівниками Свалявської МДПІ та Мукачівської ОДПІ; одна - відносно працівника Свалявської МДПІ ; ще одна по факту службового підроблення працівниками ДПІ у Тячівському районі. 63 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності та винесено чотири офіційні застереження.

    Відділ розробив заходи щодо покращення співпраці з іншими правоохоронними органами та судами по боротьбі з корупцією, зокрема отримання та надання інформації відповідним державним органам та установам про випадки вчинення державними службовцями корупційних діянь. У разі отримання інформації вживаються заходи щодо припинення зазначеними особами державної служби. У січні 2006 року РВБК в ОДПС ініційовано, розроблено та затверджено керівниками силових підрозділів області план спільних дій по забезпеченню взаємодії між правоохоронними органами щодо посилення боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

    Протягом звітного періоду РВБК в ОДПС проведено 86 перевірок кандидатів на посади в органи ДПС, 16 з яких відмовлено.

    Пріоритетними напрямками РВБК в ОДПС ДПА у Закарпатській області у поточному році залишається реалізація комплексу заходів щодо забезпечення оперативного супроводження за основними корупційно небезпечними напрямами діяльності органів державної податкової служби, в тому числі, адміністрування податку на додану вартість, адміністрування акцизного збору, робота з податковим боргом (застосування податкової застави), виявлення та вилучення товарів з незаконного обігу, перевірка суб’єктів господарювання (контрольно-перевірочна робота).

    Відділ зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Закарпатській області
    У багатьох випадках громадяни самі виводять антикорупціонерів на слід порушників у податкових погонах
    Як податківці боряться з корупцією на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ВСІ підприємці дають хабаріі не обовязково гршима і в кабінеті.Це обід в ресторані товар в магазині ремонт на техстанціі.Останнє НОУ-ХАУ хустських податківців(Івана Р.)ПРИІХАЛА провірка з Ужгорода ітреба допомогти просив начальник. Начальників ДПА міняють а А Іван вічний.Може тому що знаєтаблицю ділення з Цапом. .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кажуть половинам грального бізнесу по області -- Цапова. його кивати не мож (бізнес)