ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МНСники Закарпаття мають нового очільника — Михайла Туряницю

    01 июля 2024 понедельник
    38 переглядів

    11 травня згідно наказу № 203 МНС України Головне управління МНС України в Закарпатті отримало нового керівника. Ним став колишній перший заступник начальника обласного УМВСУ Михайло Туряниця.

    Витяг із наказу по особовому складу:

    «… Туряницю Михайла Михайловича відповідно до пункту 40 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ ПРИЗНАЧИТИ на посаду начальника Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    Відповідно до пунктів 27, 30 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом ОВС України Туряницю Михайла Михайловича, колишнього полковника міліції, який перебуває на пенсійному обліку в УМВСУ в Закарпатській області, ЗАРАХУВАТИ в кадри Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та ПРИСВОЇТИ йому спеціальне звання ПОЛКОВНИК ВНУТРІШНЬОЇ СЛУЖБИ.

    Міністр Н.І. Шуфрич»

    Не вдалося Михайлові Михайловичу сповна насолодитися пенсією, на якій він перебував всього два місяці, адже його виключний професіоналізм, значний досвід роботи тепер знадобиться на поприщі Міністерства з надзвичайних ситуацій. Враховуючи специфіку нашого регіону у площині природних катастроф, саме цьому відомству стане у нагоді динамізм дій та масштабність мислення, яким наділений полковник Туряниця. Свого часу нинішній очільник ГУМНС краю успішно очолював міліцію обласного центру, згодом – Мукачівський МВ УМВС. Останні два роки Михайло Михайлович працював на посаді першого заступника УМВСУ в Закарпатті.
    Міністр Нестор Шуфрич не перестає дивувати земляків-закарпатців...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    наконец-то хорошая новость! это исключительно порядочный человек, который справится с работой в МЧСе

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ребята - я прозрел! туряница - человек Балоги? зачем занимаетесь информационными провокациями? туряница никогда не был в лагере балоги

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а хто це такий? хтось може про цю людину щось цікавеньке розказати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    це нкаш земляк. свалявці!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Скунззі балога мерещиться всюди. майже тому. що вони з гецянином самі люди Віктора Іванича. як такий неграмотний матеріал можна на сайт ставити? Хоч би розділові знаки автор виправив

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сись чоловік недовго буде на цій посаді, головний міліцішта го з'їсть