ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді соціалісти Закарпаття заохочують молодь цікаво проводити вільний час

    26 июня 2024 среда
    29 переглядів

    Закарпатська Спілка молодих соціалістів забезпечила заохочувальними призами учасників фіналу шкільної ліги КВК та Кубка надії, організаторами яких виступили Ужгородський Палац для дітей і юнацтва (ПаДіЮН) та Закарпатська ліга КВК."Хоч ми і не організатори турніру, та вирішили заохотити молодь і надалі приймати участь у подібних акціях, — повідомив голова Закарпатської обласної організації Спілки молодих соціалістів Василь Граб. — Адже значно краще, коли молодь займається спортом, репетиціями, творчістю, ніж тиняється вулицями. Крім того, сподіваюсь, майбутнім абітурієнтам знадобиться наш "Студентський правозахисник".

    Як повідомила прес-служба Закарпатського обкому СПУ, у фіналі шкільної ліги КВК м.Ужгород взяли участь 4 команди учнів 10-11-х класів міських шкіл та гімназії, а за Кубок надії змагалися команди 3-х ужгородських ЗОШ, які до фіналу не потрапили.

    Всі 80 учасників команд обох кубків отримали від Закарпатської Спілки молодих соціалістів безкоштовні квитки в кінокомплекс "Доміон" та довідники "Студентський правозахисник".
    Молоді соціалісти Закарпаття влаштовують сиротам дозвілля
    Молоді соціалісти вчать азам підприємницької діяльності студентів Закарпатського держуніверситету

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору