ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівських депутатів таки "нагнули" і вони змінили своє рішення, віддавши І.Чубірка та Ю.Малешка Генпрокуратурі

    26 июня 2024 среда
    40 переглядів

    Як повідомляв "UA-Reporter.com", 27 жовтня на сесії Мукачівської міської ради Закарпатської області розглядалося звернення Генпрокуратури до депутатів з проханням дати дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності депутатів міськради — членів СДПУ(О) І.Чубірки та Ю.Малешка. Незважаючи на те що мер міста Петьовка особисто просив депутатів позитивно відгукнутися на прохання, народні обранці відмовили Генпрокуратурі.І ось новий поворот — 31 жовтня депутати Мукачівського міськради на своїй позачерговій сесії дали таки дозвіл Генпрокуратурі на притягнення їх колег Чубірко і Малешко до кримінальної відповідальності.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатського обкому СДПУ(О), з дня проведення попередньої сесії мукачівські депутати, які проголосували проти притягнення до кримінальної відповідальності депутатів міськради Чубірки та Малешка, піддавалися тиску з боку правоохоронців. Використовувалися всі засоби, щоб змусити депутатів змінити своє рішення, повідомив депутат Мукачівської міськради Гардубей.

    Чубірко і Малешко інкримінують причетність до фальсифікації виборів Мукачівського міського голови в 2004 році. Чубірко знаходиться в міжнародному розшуку. За неофіційною інформацією, він перебуває в Москві.

    Нагадаємо, що Іван Чубірко був радником голови закарпатської ОГА Івана Різака, є кумом нині арештованого екс-заступника начальника УМВС України в Закарпатській області Віктора Русина і чоловіком сестри дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.
    Мукачівська міськрада не дозволила заарештовувати Чубирку і Малешка

    Луценко знає, де Іван Чубірко?
    Возбуждено уголовное дело против советника экс-губернатора Закарпатья Ивана Чубирко
    МВД разыскивает организаторов фальсификаций выборов мэра Мукачево

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    правильно, що нагнули - за цима двома давно тюряга плаче. інша справа, що вона плаче і за петьовкою з його дебілом-кузеном. а взагалі, треба було зробити так: дочекатися, поки всі бандити-депутати повернуться в україну, потім різко визнати закон про недоторканість неконституційним і всіх пов'язати у ту ж годину. тоді б я, нарешті, зрозумів для чого ющенко підписав цей ідіотський закон.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Скоро наша украина станет подпольным парткомом

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З того всього висновок один - влада змінилася, а підходи до вирішення питань залишилися. І не здивуюся, якщо позачергова сесія скликалася саме для цього!!! Як можуть депутати Мукачева зберігати свою думку? До нігтя всіх та й годі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мукачевские депутаты - зеркальное отображение закарпатской ментальности: если наезд ментов организований и конкретный,угроза собственному (теневому) бизнесу реальна. А Чубирка и "К" уже "не бойцы" по крайней мере в ближайшее время,
    то чему удивляться? Виход - полная замена этой мимикрии на следующих выборах.