ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Луценко завели 26 уголовных дел

    27 мая 2024 понедельник
    31 переглядів

    По результатам проверки деятельности Министерства внутренних дел, проведенной Главным контрольно-ревизионным управленией, открыто 26 уголовных дел.

    Об этом в интервью Бизнесу сообщил заместитель министра внутренних дел Виктор Суслов.

    "Имели место нецелевое использование бюджетных средств, нарушение тендерных процедур и порядка государственных закупок. Особого внимания заслуживает коммерческая деятельность предприятий, созданных МВД, особенно в системе ГАИ", - заявил он.

    "Заключались договоры страхования и перестрахования, по которым никогда не наступали страховые случаи, и не было выплат. Заключались инвестиционные договоры на заведомо невыгодных для министерства условиях. Разбазаривались земельные участки и другие объекты собственности", - добавил Суслов.

    Он также отметил, что 26 дел - это только начало, пишет proUA.

    23 февраля, выступая с отчетом в Верховной Раде, министр внутренних дел Василий Цушко раскритиковал предыдущее руководство министерства за разбалансирование работы ведомства.Он обвинил Луценко в расхищении бюджетных средств на сумму 560 млн грн.

    Тем временем бывший министр внутренних дел заявил, что МВД в прошлом году проверялось КРУ и оно не имело никаких замечаний к деятельности финансового блока министерства.Кроме того, он не исключил обращения в суд по поводу выступления министра Цушко в Верховной Раде.

    Ющенко: Луценко должен уйти в отставку
    Луценко изобретает формулу "отмазки" сына Ющенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Міністерство внутрішніх справ Ізраїлю підтвердило наявність ізраїльського громадянства в лідера "Народної Самооборони" Юрія Луценка.

    Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на копію відповіді МВС Ізраїлю на запит Генпрокуратури України з приводу ізраїльського громадянства Луценка, яка є в розпорядженні видання.

    "Відповідь, що прийшла, виявилася позитивною, хоча слідство не виключає можливість помилки. Сам Юрій Луценко називає дані, викладені в документі, "свідомо неправдивими", - пише "Комерсант".

    Відповідно до реквізитів, документ, копію якої має газета, виданий 7 лютого цього року філією управління реєстрації громадян МВС у Тель-Авів-Яффо.

    У ньому зазначено, що уродженець України Юрій Луценко є громадянином Ізраїлю (номер посвідчення особи 3137864066) і зареєстрований у Тель-Авів-Яффо за адресою вулиця Герцль, 6. Також зазначена дата алії (репатріації в Ізраїль) – 22 липня 1999 року.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Понеділок, 30 січня, 2006 → НАСАМПЕРЕД
    Луценко вирішив власноруч “відмити” Януковича

    Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про неможливість зняття кандидатури лідера Партії регіонів Віктора Януковича з виборів Верховної Ради навіть у разі доказу фальсифікації зняття з його судимостей.
    Про це він повідомив в ефірі телекомпанії ICTV. «У будь-якому випадку він сьогодні є особою, судимість якого погашена за терміном давності», - сказав Луценко.

    За його словами, оскільки Янукович відбував покарання в 1970 році, то і судимість з нього вже давно автоматично погашена, тому що пройшло вже багато часу.

    Нагадаємо, 24 січня Луценко заявив, що за результатами експертизи рішення суду про зняття судимостей з лідера Партії регіонів Віктора Януковича було сфальсифіковано.

    У серпні 2005 року Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом підробки документів про зняття судимостей з лідера Партії регіонів, екс-кандидата в Президенти Віктора Януковича.

    Партія регіонів назвала порушення кримінальної справи проти її лідера боротьбою з опозицією.

    «Українські новини»