ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Наша Україна", "Пора" і СПУ в Ужгородській міськраді підписали договір про коаліцію і передали його БЮТ (оновлено)

    29 июня 2024 суббота
    26 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", 9 травня депутати Ужгородської міської ради від Блоку "Наша Україна", "Пори" і СПУ підписали "Договір про створення коаліції демократичних сил в Ужгородській міській раді V скликання" і передали його для розгляду фракції БЮТ. Складовою частиною Договору є "Меморандум прозорості дій Ужгородської міської ради" та директива, підписана Романом Безсмертним, Юлією Тимошенко та Йосипом Вінським щодо неможливості блокування на місцевих рівнях "Нашої України", БЮТу і СПУ з Народним блоком Литвина та Партією Регіонів. Учасники коаліції погодили в десятиденний термін створити робочу групу для вироблення спільних програмних та організаційних засад діяльності Коаліції, повідомляє сайт "Нашої України". Домовлено також в двомісячний термін оприлюднити спільну концепцію розвитку міста на 2006-2011 роки, забезпечити реалізацію меморандуму прозорості дій Ужгородської міської ради від 3 травня 2006 року.

    Договір підписали: від Блоку "Наша Україна" Володимир Панасенко, від Соціалістичної партії України Юрій Фогел, від Громадянської партії "ПОРА" Юрій Чижмарь.Текст Угоди передали на розгляд керівникові фракції Блоку Юлії Тимошенко Василю Цірику. Однак останній з відповіддю не поспішає. Натомість напередодні фракція БЮТ голосувала спільно з депутатами від Партії Регіонів та Блоку Литвина.

    Про позицію СПУ щодо формування коаліції депутатських фракцій
    Ужгород: "Наша Україна", "Пора" і СПУ підписали договір про створення в міській раді демократичної коаліції
    Надзвичайна сесія Ужгородської міської ради задовільнила "апетити" мера Ратушняка та заявила про створення політичного "симбіозу" із БЮТ, Народного блоку Литвина та Партії регіонів
    Закарпатье - Ратушняк "руками" блока Тимошенко хочет отменить I сессию облсовета

    Закарпатские "Наша Украина", "Регионы" и СПУ объединились. Блок Литвина "поимел" БЮТ, хотя и не в полном составе...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це добре що про створену Ужгородську коаліцію знає керівництво партій та вся Україна. Цікаво як Тимошенко подивиться на співпрацю місцевого БЮТу з Литвинами та Регіонами? Теперь слід чекати нових прес-конференцій Сербайла та Солонтая,та виключень з партії "зрадників" БЮТу, які працюють з Регіонами!