ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пенсіонерів позбавлять пільг на проїзд

    26 июня 2024 среда
    25 переглядів

    На думку міністра транспорту і зв’язку України Віктора Бондаря, надання пільг на транспорті має носити вибірковий характер, передає Інтерфакс-Україна. Так сьогодні міністр висловився за скасування існуючих пільг на транспорті для пенсіонерів та працівників правоохоронних органів. На думку Бондаря, пільги для пенсіонерів можуть бути збережені протягом п’яти років і протягом цього часу має паралельно вирішуватися питання про підвищення пенсій для даної категорії населення. Крім того, за словами Бондаря, восени на рівні парламенту необхідно розглянути питання про зміну підходу до надання пільг на транспорті.

    Як повідомлялося раніше, прем’єр-міністр Юрій Єхануров доручив різним відомствам і міністерствам впорядкувати пільговий проїзд в транспорті, право на який зараз мають 23 млн громадян.

    Загальна ж сума субвенцій, необхідна для компенсації витрат транспортним підприємствам від перевезень пільгових категорій населення в розрахунку на рік, складає 5,1 млрд гривень, повідомляє "Кореспондент.net".
    З 1 квітня пенсіонери за віком отримуватимуть на 9 гривень більше
    У закарпатському Мукачеві псевдопрацівниці соцзахисту обікрали пенсіонерку
    Єдина в обласному центрі Закарпаття громадська баня закрита на ремонт
    Тячівщина: 76-річну пенсіонерку-інваліда викинули із власної квартири!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору