ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Переможці будівельної премії-2021

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Катя Фомина

    Названо перших Лауреати премії «Український Будівельний Олімп» в цьому році. Професійною нагородою відзначені столичні і регіональні будівельні компанії та новобудови.
    В Експертну Раду премії входять представники професійних спілок та асоціацій підприємців, ріелторів, фахівців з нерухомості. Відбір Лауреатів премії здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є репутація компанії в професійному співтоваристві; наявність інновацій, технічних і технологічних нововведень; виконання зобов'язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об'єкти житлової нерухомості.
    Будівельні компанії
    У номінації «Забудовник року. Досвід, професіоналізм, відповідальність» нагороджено компанію Інтергал-Буд, яка зводить зараз в столиці кілька масштабних житлових комплексів, а також відрізняється динамічними темпами розвитку і широкою географією будівництва, високим рівнем комфорту і якості забудов, вигідними цінами і власними довгостроковими програмами розстрочки.
    У сегменті промислового будівництва премійована київська компанія АртБудСервіс в номінації «Лідер галузі промислового будівництва і логістики» за провідні позиції на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів, успішне управління проектами відомих міжнародних брендів, професійне проектування та інжиніринг.
    ДК Cityconsult Development премійована в номінації «Провідний девелопер Київщини. Стрімкий розвиток та масштабне будівництво» за реалізацію великих житлових проектів комфорт, бізнес та еліт-класу, створення сучасних міських просторів з естетичною та функціональною архітектурою, розробку індивідуальної концепції для кожного житлового комплексу, застосування інноваційних будівельних технологій.
    ДК Comfort Life відзначена премією в номінації «Професійний девелопер: сучасні технології та новаторські рішення» за реалізацію масштабних проектів житлової нерухомості в найближчому столичному передмісті, оригінальні архітектурні рішення та концепції житлових комплексів, сприятливу екологічну середу і благоустрій прибудинкових територій, застосування передових технологій будівництва, командний професіоналізм і гнучку цінову політику.
    У номінації «Лідер малоповерхового будівництва» нагороджена компанія Смарт Девелопмент, в портфелі якої зараз близько 20-ти власних проектів (котеджні еко-містечка, таунхауси, дуплекси, квадрекси, клубні містечка). Компанія повного циклу інтегрує малоповерховий формат індивідуального житла в розвинену соціальну інфраструктуру столиці, застосовуючи енергоефективні технології та оригінальні концептуальні рішення. Компанія Білий Шоколад відзначена премією в номінації «Надійний девелопер. Європейські стиль і якість будівництва» за багаторічний досвід фінансування, проектування і будівництва житлових комплексів та котеджних містечок в екологічно чистому передмісті столиці. Новобудови компанії відрізняються єдиним архітектурним стилем і ландшафтним дизайном, європейським рівнем проектування і розташуванням на природі, наявністю інфраструктури та благоустроєм.
    У номінації «Професійний забудовник: доступне та якісне житло» відзначена STALA development group, новий бренд компанії Еврохутор, яка більше 15 років будує стильні котеджні містечка та затишні індивідуальні будинки в найближчому столичному передмісті. Компанія використовує європейські технології, проекти, обладнання як в каркасному, так і в класичному (цегла, газоблок) будівництві.
    Одеська група компаній ZEZMAN премійована в номінації «Провідний девелопер Чорноморського регіону: прогресивні рішення та інновації» за професійне управління інвестиційними проектами в сфері нерухомості. Група здійснює повний цикл робіт - від всебічного аналізу окремого проекту до введення об'єкта в експлуатацію з подальшим його обслуговуванням. Новобудови девелопера відрізняються оригінальною концепцією і відповідають сучасним трендам урбаністики.
    Житлові комплекси
    КИЇВ. Серед київських новобудов премією відзначений ЖК Причал 8 в номінації «Сучасний еко-простір для комфортного життя та відпочинку» за вдале розташування на березі озера, облаштування набережної та пляжу, а також за різноманітність квартирних планувань, вигідну програму інвестування, наявність системи «розумний дім», опалювального підземного паркінгу, цілодобової охорони і відеоспостереження.
    У номінації «Проект року. Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання » премійовано 4U, комплекс з двох 27-поверхових житлових будинків, з сучасним дизайном, багаторівневими формами, панорамним склінням. Інтегрованість у соціальну інфраструктуру столиці і наявність побутових сервісів на території комплексу, двір без машин і наземний паркінг, а також вигідні умови розстрочки роблять це житло привабливим для інвесторів.
    Академ-Квартал, масштабний житловий комплекс з 9 будинків різної поверховості, нагороджений в номінації «Комфортне якісне житло за доступними цінами» за інтегрованість в розвинену столичну інфраструктуру, зручну транспортну розв'язку, а також єдиний архітектурний стиль, озеленення прибудинкової території та доступну іпотеку. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Серед новобудов столичного передмістя експерти відзначили житлові комплекси, що відрізняються масштабністю, екологічністю, підвищеним комфортом. Заміським комплексом року визнаний ЖК Orange Park (Крюковщина), масштабний проект з тридцяти чотирьох багатоквартирних будинків, спроектованих в єдиному архітектурному стилі. Квартальна забудова комплексу дозволяє облаштовувати проїзди та наземні паркувальні місця для автотранспорту, а також упорядковувати прибудинкову територію (прогулянкові алеї, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, велопарковки).
    ЖК Емоція (Хотів) нагороджений в номінації «Краще співвідношення ціни, якості та комфорту» за вдале поєднання затишку заміського життя і зручностей столичної інфраструктури. Серед переваг цього житла розташування на природі (поруч парк, ліс, озера), малоповерхових, сучасна архітектура, двір вільний від авто, власний паркінг, функціональні планування, квартири з двориками, власна інфраструктура і зручна транспортна розв'язка.
    ЖК На Прорізній (Гостомель) відзначений премією в номінації «Мальовничий заміський квартал: європейська якість, благоустрій і комфорт» за застосування енергозберігаючих технологій і сучасних будівельних матеріалів, що гарантує житлу довговічність і невисоку вартість обслуговування, а також зручну еко-локацію, поруч зі столицею, оригінальну архітектурну стилістику, власну інфраструктуру, ландшафтний дизайн та власний паркінг. Кращим проектом столичного передмістя визнаний ЖК Riverside (Погреби), масштабний заміський комплекс, який гармонійно інтегрований в екосистему передмістя Києва і розташований поблизу транспортної та торгово-розважальної інфраструктури столиці. Одна з основних концепцій комплексу (спорт і турбота про здоров'я) втілена в організації громадського парку Wellness City Park. Тут також передбачені місця для відпочинку, прогулянкові алеї, променада уздовж водного каналу з кафе, рестораном і пляжною зоною. РЕГІОНИ. Серед регіональних новобудов в номінації «Краща архітектурно-містобудівна концепція багатофункціонального комплексу» нагороджений ЖК High Hills (Харків), новий проект компанії Строй Сіті Development, який втілює концепцію Live & Shop & Work & Play, з житловими та офісними приміщеннями, торгово-розважальними зонами , місцями для відпочинку, басейном і BBQ-зоною на даху. Згідно з проектом, комплекс складається з двох 15-ти поверхових веж, розташованих на 7-ми поверховому стилобаті, з'єднаних мостом, і зводиться в діловому центрі Харкова, поруч з основними пам'ятками міста.
    ЖБ Стрітенський (Полтава) відзначений премією в номінації «Краща новобудова Полтави: безпека, якість та комфорт» за застосування сучасних технологій будівництва, стильний декорований фасад, енергоефективність (зовнішнє утеплення, якісні вікна, індивідуальне опалення). У будинку, який вже зданий в експлуатацію, є просторі квартири з функціональними і практичними плануваннями, дворівневі пентхауси, комерційні приміщення для бізнесу, підземний паркінг.
    Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії http://www.stroyolimp.com.ua