ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прес-секретар Ратушняка каже, що питання, пов’язані з карними справами проти комунальних підприємств Ужгорода, слід задавати не його шефу, а екс-меру Погорєлову

    01 июля 2024 понедельник
    29 переглядів

    Прес-секретар Ужгородської міської ради Олег Подебрій сьогодні у коментарі Західній інформаційній корпорації охарактеризував порушені проти посадовців ради кримінальні справи «просто сміхом».

    «Якщо пан Максимов (начальник УМВС Закарпаття –ЗІК) коли говорив про кримінальні справи щодо ужгородських комунальних підприємств, мав на увазі саме ці, про які зараз повідомляється, — це просто сміх і замилювання очей свого керівництва в Києві. Всі питання, пов’язані з карними справами, слід задавати екс-меру міста Віктору Погорєлову, який нині очолює головне управління економіки ОДА «, — сказав речник.

    «Ужгородська міська рада в нинішній каденції до порушення кримінальних справ не має жодного відношення», — зазначив він. Подебрій також додав, що підприємством «Ужгородтеплокомуненерго» у період, вказаний у справі, керувала комісія з банкрутства.

    ***

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", щодо посадовців Ужгородської міської ради порушено три кримінальні справи за зловживання владою або службовим становищем (стаття 364 ч. 2 ККУ). Справи стосуються управління комунального господарства міста у період з 2004-2006 р.р., КП «Водоканал» (липень-вересень 2006 р.) та КП «Ужгородтеплокомуненерго» (липень-вересень 2006 р.).

    Ще раніше раніше на прес-конференції в Ужгороді начальник Закарпатського УМВС Віталій Максимов розповів пресі, що очікується відкриття карних справ через багатомільйонні порушення в комунальній сфері міста. Він також наголосив, що це є однією з причин різких звинувачень мера Сергія Ратушняка на його адресу.
    Три кримінальні справи порушено проти посадовців Ужгородської міськради Сергія Ратушняка
    Закарпаття: Сьогодні головний обласний міліціянт Віталій Максимов заявив про багатомільйонні зловживання в комунальній сфері міста Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору