ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні вночі на Закарпатті затримали 4-х нелегалів-іракців та їхніх 3-х українських провідників

    02 июня 2024 воскресенье
    24 переглядів

    Черговий канал незаконного переміщення через державний кордон нелегальних мігрантів перекрили сьогодні вночі у Закарпатті. Під час операції, організованої спільно співробітниками Держприкордослужби, військової контррозвідки та СБУ, були затримані четверо громадян Іраку та троє українців, двоє з яких є організаторами незаконної міграції, а третій сам мав намір побувати за рубежем.

    Мандрівників до прикордоння привезли з Ужгорода, висадили біля ферми та вказали, у якому напрямку йти. Біля дамби на нелегалів мали чекати двоє чоловіків, які б човном переправили їх на словацький берег Тиси. Рухаючись вказаним напрямком, іракці та українець натрапили на правоохоронців, які на той момент вже затримали переправників з човном.

    Наразі усіх порушників доставлено до прикордонного підрозділу. Затриманий разом з іракцями українець повідомив, що є жителем Одеської області – уродженцем Молдови і мав намір працевлаштуватися в Німеччині. Послуги переправників мали коштувати йому 2,5 тисячі євро.

    Наразі правоохоронці спілкуються з організаторами незаконних вояжів, на черзі - співбесіда з громадянами Іраку, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
    Закарпатські прикордонники затримали 5-х нелегалів із Грузії
    На Закарпатті "відбігався" ще один переправник нелегалів
    Гуртожиток закарпатського Мукачева "окупував" інтернаціональний "загін" жінок-нелегалок із дітьми
    Закарпаття: П’ять іракців затримано сьогодні зранку на залізничній станції м.Мукачево

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору