ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Сьогодні я — студент!" — заява в.о. першого заступника голови Закарпатської ОДА

    26 июня 2024 среда
    38 переглядів

    Під час зустрічі з педагогами Закарпаття, яка проходила в Мукачівському будинку школяра, в.о.першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації, член ради обласної організації партії “Наша Україна” Іван Балога сказав, що нині знову відчуває себе студентом, бо доводиться опановувати нових фах. "Минуло лише кілька днів, відколи я почав працювати на новій посаді, тому почуваюся як ваші учні", — поділився він з присутніми.

    За словами посадовця, дехто вважає, що зможе скористатися з браку у нього управлінського досвіду, та цього не буде . “Я пройшов чималий життєвий шлях і працював у потужних бізнесових структурах (нагадаємо, що до свого призначення на посаду І.Балога був головою правління ТОВ “Барва”), тож умію оцінювати ситуацію, а набуті знання і вміння дозволяють швидко опановувати її і скеровувати у потрібне ділове русло”.

    Іван Балога запевнив, що усі свої зусилля спрямує на конкретні справи, які зможе продемонструвати закарпатцям, інформує прес-служба Закарпатської обласної організації НСНУ.
    Брат Віктора Балоги став в.о. першого заступника голови Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Патріоту. Шановний. Шкода в Закарпатті тільки збирається З ВЕЛИКИХ ВУЗЛІВ. Головна причина існування цього заводу уникнення оподаткування. Його можна будувати біля БУДЬ ЯКОЇ залізної дороги. Відколи це русини славилися доброякісною роботою? Здається в Чехії та Словакії вони не кваліфіковані робітники, а просто робітники на маленьких приватних підприємствах.
    Ще поясніть. Русини вміють добувати золото без ціанідів?
    P.S. Рекомендую русинам займатися розвитком власної культури, трошки політики (Путіну листа напишіть, як Єльцину), ГОЛОВНЕ НЕ економікою.
    P.S.S Всі ваші пости - набір слів. Я готовий дискутувати на любу тему від культури виробництва до Чернобиля. Однак, Ви, шановний ксенофоб. До того ж не розумний. Підтримую аноніма - підлікуйтеся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонiм анонiму каже, ош ко ся маэ лiчити, бо сам себа як божевiльного ниможе вiдiты. Низнаэте, што значить слово ксенофобiя. Украйинцi суть ксенофоби, бо в ХХI вiку хочуть мати унитарну Украйину. Украйина, Украйина über alles! И добрe знаэме як кончив “über alles”!

    Головна причина існування цього заводу уникнення оподаткування.
    Одп. Украйина ныэ першов державов на свiтi, котра завела "Шпецiальны економiчнi зони. " Китайцi iх мавуть и добре фунгувуть, и много далших держав. Брешете, як украйинцi- бiльшовики и нацiоналiсти (бандерувскi фашысти) знали брехати! Еурокар НЕ уникав оподаткуваню, платив чесно и процент локального оподаткуваня до буджету Закарпатя бов эден з найвысших. И што важнiше, робoтники дуставали добрi зарплати. Украйина э державов, котра пудпише договор на 25 рокув, пак по двох рокох договор скаcуэ. Прочитайте iнтервю з директором заводу Ядзакi. Опит с таков арогантнов бурокрациёв, як э украйинська, Ядзакi Компанiя нимала ани в Африцi – Мароко, де тоже мавуть фабрики. Бордак Дикого Украйинського Поля в економiчних зонах маэте за Карпатами на Украйинi, и ни на Пудкарпатi. Там треба скасувати договори, и ни там де чесно и порядно роблять.

    Шкода в Закарпатті тільки збирається З ВЕЛИКИХ ВУЗЛІВ. Одп. Чехи и нiмцi нeупали на голову, убо виробляли Запорожця, котроэ ся на маркетаx никупуэ окрем Украйини. Всяде Шкода-Фолксваген зачинать завод з "ВЕЛИКИХ ВУЗЛІВ" и будовали Еурокар, зато бо пуд носом на другом боцi граныць суть Кошици - Железярнi и цiлый Словацькый- Дiтройт.(Уже Вам говорив, ош продукцiя аутомашин Словакii э 900 000/рук; найвыша в Эвропi!) Коли Эврокар зачав переход на мало-узлову продукцию (выроба каросерii), зачали проблеми з Украйинськов бурокрациёв. Пудписати контракт, а пак скасувати без причини, то э Ваша культура Дикого Поля.
    Відколи це русини славилися доброякісною роботою? Здається в Чехії та Словакії вони не кваліфіковані робітники, а просто робітники на маленьких приватних підприємствах. Ще поясніть. Одп. Усе ся славили. Ви видите лем бордак держав СССР и Украйини. Русини мавуть культуру роботи Центральноi Эвропи, котроэ ся розвивало столiтями, особенно за Габсбургiв и пак за Чехословакii. Традiцiя якoсноi роботи и культурa роботи э така, як ай на Мадярштинi и Словакii. Каждый коли переходить Карпатськi перевали и порiвняэ як ся люди старавуть о свойi хижi, сади, огороди, так перша реакцiя э "А туй э то инше, як на Галицii и особенно за Збручом!" Прочитайте репортаж Клари Гудзик (велика украйинська патрiотка, лемже факта низакривала и небрехала!) бов опубликованный в "День" перед пару роками. Робутники з Еурокару боли на стажi мiсяцями в Младуй Болеславi (Чехiя),и там добре перевiрили iх як якiсно и ефективно знавуть робити. Ви берете лем тих гастарбайтерув, котрi суть лем на корoткий час, на Словакii и Чехii. Числить ай тих якi суть там довгосрочно и яку роботу роблять.

    Русини вміють добувати золото без ціанідів? Одп. Одпрадавна, ни лем русини ай много других наций знавуть добре добивати золото седиментациёв. Там де пануэ козацько-збойницька культура Дикого Поля, де життя людини ся рiвняэ нулю, так там употреблявуть цiанiди.
    Рекомендую русинам займатися розвитком власної культури, трошки політики (Путіну листа напишіть, як Єльцину). ГОЛОВНЕ НЕ економікою. Одп. Рекомендацii можете давати лем субi. Словакiя маэ майже в тричи высшу продулцiю пер капiта як Украйина. Пан Мiклош э мiнiстром фiнанцii, числиться за эдного налiпшого економа в Эвропейскуй Унii (EU). Окрем того пан Мiклош э Русинськоi нацiоналностi. Словакiя цiвiлiзована держава и каждого горожана националнусть честуэ, ай русинську. И што ся касаэ економii, можете дати вшытких Ваших Украйинських економув од президента Ющенка, Еханурова, Томошенко иштьи ай Азарова докопы, и увидите ош Пан Миклош в гузицi маэ булше зналости о економii як Ваши Украйинськi економи мавуть в головах. Далше, сохи позолоченi маэте створити пре Сталiна, Хрущёва и Эльцина и языком каждий свiдомий украйинець маэ их чистити, бо накрали Вам землi од ругих держав и дали В

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Русини вміють добувати золото без ціанідів? Одп. Одпрадавна, ни лем русини ай много других нацiй знавуть добре добивати золото седиментацiёв. Там де пануэ козацько-збойницька культура Дикого Поля, де життя людини ся рiвняэ нулю, так там употреблявуть цiанiди.
    Рекомендую русинам займатися розвитком власної культури, трошки політики (Путіну листа напишіть, як Єльцину). ГОЛОВНЕ НЕ економікою. Одп. Рекомендацii можете давати лем субi. Словакiя маэ майже в тричи высшу продулцiю пер капiта як Украйина. Пан Мiклош э мiнiстром фiнанцii, числиться за эдного налiпшого економа в Эвропейскуй Унii (EU). Окрем того пан Мiклош э Русинськоi нацiоналностi. Словакiя цiвiлiзована держава и каждого горожана нацiоналнусть честуэ, ай русинську. И што ся касаэ економii, можете дати вшытких Ваших Украйинських економув од президента Ющенка, Еханурова, Томошенко иштьи ай Азарова докопы, и увидите ош Пан Миклош в гузицi маэ булше зналости о економii як Ваши Украйинськi економи мавуть в головах. Далше, сохи позолоченi маэте створити пре Сталiна, Хрущёва и Эльцина и языком, каждый свiдомий украйинець маэ iх чистити, бо накрали Вам землi од ругих держав и дали Вам Соборну Украйину.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Назви бодай одного головного інженера, апаратника, начальника цеху, механіка - так званого русина, що працював на лісохімічних заводах на територіях, що зараз є Закарпаттям. До речі ці заводи ЄДИНІ промислові об*єкти на той час, коли тут не було СРСР та України. Будувалися вони на початку 1990 років. Так ЗВІДКИ культура виробництва та ВЕЛИКА КВАЛІФІКАЦІЯ???
    Про золото. Дякую, що написав про седиментацію. Цитата з підручника: "До выщелачивания, руда дробится и просеивается, после чего направляется в шаровые мельницы, где добавляются вода и известь. Твердые частицы оседают в концентраторе путем добавления флокулянта для обеспечения быстрой седиментации и хорошего уплотнения. Затем сгущенный продукт подвергают выщелачиванию в нескольких чанах, позволяющих выдержать достаточное время для того, чтобы золото и серебро могли быть растворены цианидом."
    Тепер я знаю, що маю справу з ДУРАКОМ. Більше не відповідатиму. І ще. Я зрозумів, чому ВСІ керівні та потребуючі кваліфікації посади на заводах 1990 років довіряли тільки німцям, угорцям та українцям. Русини дручали вагонетки з дровами в ретортному цеху. Це був їх максимум. Тобто на Єврокарі вони можуть кваліфіковано дручати готову машину на стоянку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ще, Патріоте, ти просто засліплений своєю маячньою і продукуєш виключно словесний набір. Словакія в гузици порівняно із США, та ще з 50 країнами світу, де правителі НЕ РУСИНИ.
    Про Єврокар. Ти двічі ДУРАК. Уникнути сплатити податок можна ЛЕГАЛЬНОЮ схемою. Фірма Шкода, щоб завоювати ринок України і уникнути МИТНИХ платежів при експорті машин в Україну, будує "завод" Єврокар. Ввозить ВЕЛИКІ вузли, в яких ставки податку менші ніж на готові машини. Ось де уникнення сплати податків. І додатковий профіт Шкоді. вісно, що Єврокар це сумлінний платник податків. Звісно, і ми не програємо, або програємо в митних платежах, виграючи на зайнятості та інших податкових платежах. Щодо ВЄЗ. Це все ДУРНЯ. Ось чому. Бльшість апіталів не є іноземного походження. Це науковий ФАКТ. Це капітали наших співвітчизників, що були вавезені за кордон у 90 роках. Вони через фірми не резиденти закачуються в ВЕЗ. Питання. Чому один УКРАЇНСЬКИЙ підприємець повинен вкладати свій капітал в межах загального оподаткування, а інший УКРАЇНСЬКИЙ підприємець (замаскований під Євророги та Єврокопита) повинен вкладати свій капітал із ЗНАЧНИМИ податковими пільгами.
    Ану знаток Словакії та Чехії. Чи територія заводів Шкода була ВЕЗ, коли Фольцваген створював там виробництво (до речі, слав*янофілам наголошую, що Шкода - німецьке виробництво. Все лайно Шкоди в 90 роках звідти викинули).

    Короче. Повертайся патріоте до культури та політики. В ХІМІЇ та ЕКОНОМІКСІ ти нуль.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Украйинськый азiате, нащадок Золотоi Орди, уже Бам говорив, ош з Вами свинi ни пас на Диких Полях Украйини, бо то э Ваша батькiвщина и ни моя, так ми нимаэте што тыкати. Окрем того э над сонце ясно, што йсте типичный украйинець-азiат, бо мiшаэте до копи грушки з яблоками так, як лем эдиный чоловiк на свiтi то робив - украйинськый травополный академик Лисенко з Полтави. О якуй КВАЛІФІКАЦІ и культури виробництва можете говорити в СССР и Украйинi, кидь цiла економика здохла так, што iмперiя робочих и крестян ся розпала за пару рокув. Яв якый раз за 1000-2000 рокув в людскiй iсторii ся обявить. И Украйина э фурт в кризi економичнуй, и уж 15 рокув, и з тойi кризи лем виходить та виходить.

    Про золото. Дуже красно дякуву Вам, што йсте написали о цiанидовуй екстракцii золота в Мужиёвi. Коли в Бая Маре (Baia Mare, Румуния) настала екологична катастрофа, новини на Украйинi писали, ош технологiя екстракцii в Мужиёвi э заложена на седиментацii и ниупотребляэ ту технологiю яку употреблявуть в Румунii. Украйинa Тису ниотравить. Брешете як усе, факта нийсте способни признати, ош ай в Мужиёвi екстракцiю робите цiанидом. Кидь о эден ци два Чернобиля булше на Украйинi, кого то iнтересуэ. Украйинцюв з Дикого Поля? Узурпаторув Украйини интересуэ, убо Центральна Банка в Кыэви мала што найбулше золота. Кидь од року 1991 Вiльна Украйина стратила булше як 6 (шисть) мiлiонув жителюв, так може иштьи стратити таких 6 мiлiонув. Спомянули йсте США. Там додержувуться законув з року 1977, the Surface Mining Control and Reclamation Act. Украйина низнаэ што э то додержовати закони, так ай кiбо мала такий закон як "the Surface Mining Control and ..." немало бо ниякоэ значеня. Де э украйинець там э дештрукцiя!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Щодо ВЄЗ. Це все ДУРНЯ. Ось чому. Бльшість апіталів не є іноземного походження. Це науковий ФАКТ. Це капітали наших співвітчизників, що були вавезені за кордон у 90 роках. Вони через фірми не резиденти закачуються в ВЕЗ."
    **** То э "ДУРНЯ" пре Украйину - де к щастю доста сало и горiлка. Як то, што у Китайцюв Економiчнi зони фунгувуть, и де факто Гонг-Конг и Сингапур зачали розвивати ся як специалнi економичнi зони. И такi держави с економиёв як Гонг-Конг и Сингапур никда нивибудуэте. Украйинськый предприэмець маэ мати грошi кидь хоче инвестовати. Китайци нимали капитал, так завели економiчнi зони. Окрем того,де суть докази на то ош Шкода-Фолксваген маэ Лазаренковськый капитал? То суть Ваши Лисенковськi научнi факта! Маэте судити злодiйiв Лазаренкув и Жердицьких на Украйинi, и не США и Германiя маэ судити и робити за вас роботу. Лем писок знаэте отворяти як то робили Хрущёв, Брежнев, Подгорный, Кравчук и далши звiзды Украйинськоi цiвiлiзацii з Дикого Поля.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...словесний набір. Словакія в гузици порівняно із США, та ще з 50 країнами світу, де правителі НЕ РУСИНИ..."

    ***В який гузицi э пак Украйина кид порювняэте Украйину з США? Нипорувняйте Украйину з Швейцариёв, Гонк-Конг и Сингапур-ом, бо лем гiно будете вiдiти з Украйини.
    ***ЕКОНОМІКСІ Вы фахман, айбо ни в ЕКОНОМII, бо мiксуэте так, як лем украйинцi знавуть мiксовати, и пак лем дакотрi держави третёго свiту в Африцi и Азii.

    "...Ану знаток Словакії та Чехії. Чи територія заводів Шкода була ВЕЗ, коли Фольцваген створював там виробництво (до речі, слав*янофілам наголошую, що Шкода - німецьке виробництво..."
    ***Словакiя як ай Чехiя мали далеко булше инвестiцiй як Украйина. Айбо далеко важнiше э ош Словакiя и Чехiя додержувуть контракт пудписанный з Фолксвагеном. И Вы як представитель Украйини Дикого Поля нирозумiэте ош УКРАЙИНСКИЙ ВОЛУНТАРIЗМ "пудписати и скасувати" э ДУЖЕ ДЕШТРУКТИВНИЙ пре ЕКОНОМIЮ. Як може iнвестор калкуловати рост инвестованого капiталу kидь в трох-чотиророчних iнтервалох правила мiняэте, и закони недодержуэте? ***ШКОДА маэ технологию типирь нимецьку, бо в 1968 року танками СССР заблоковали розвиток ай Шкода заводув и другий раз коли СССР купив Фiят-Жигулi, так заблоковали заз розвиток Шкода-заводув. И де бов Фiят од Шкоди до року 1940?
    Знаток США. Яка э ГДП/капiта в Вест Вiрджiнii(West Virginia), в Чехii и Словакii?***Чого йсте так тихо о заводi Ядзакi; ай японцi мавуть грошi од Лазаренка и Жердицького?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дниська студент-завтра прохфессор. Так фунгувуть клани! Добра вiзiтка Ющековскiй демократii. Притом капiтал БАРВИ лем росте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти би почувався краще, якби ріс капітал Рати? Так для цього треба навчитися не лише гадити всіх довкола, але й ворочати мозгами і працювати

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Братия! (Хоть Вы и не православные)... Растёт только капитал Гисема, Бенцы, Балоги, Герасимовича и прочих "ромських патрициев!", поработивших область!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Патріота давно вже з’їхав дах на Гісемі, Бенці, Балозі та іже з ними...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ани Балога и компанiя, ани Рата и компанiя немавуть моральноэ право на то, убо iх капiтал рiс. То, што мали робити НИРОБИЛИ!!! Iнвестiцii як Еурокар, чи Ядзакi ся нерозширёвали, як на Словакii заграничнi iнвестiцii. Сисi мафiозни пани Балога-Рата з заграничнима iнвестiцiями нич низробили! Словакiя маэ уж продукобати 900 000 аутомашин на эден рок. Пудкарпатя (Закарп. обл.) за эден рук выпродукиэ з Еурокару максимально 20 000 аутомашин и мало бо продуковати около 100-120 000 аутомашин на эден рук, убо ся вирувняло Словакii. Окрем того мафiозне кумовство э монопольноэ и зато ся числить за дештруктивне, як КПСС бола.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це майже патріот з Єврокару,бо дуже ображений на всю владу Закарпатську.Серьозною інформаціею володіе!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Докiдь будете думати лем в категорiях властного профiту, так бордак на Пудкарпатю (Закарп.обл.) ся лем буде розширёвати и цiла Украйина буде лем на периферii цiвiлiзованоi Эвропи (ЕU). Ай типирiшнi полiтики Украйини, булшинство iх так думавуть, як за президента Кучми. Полiтична культура з Дикого Поля Украини мать дуже хлубокi корiння в Украйинськом обществi. Квалiфiковани робочi сили з Пудкарпатя накониць ай так найдуть робочi мiста на Словакii и Чехii, и налоги будуть там сплачовати, и ни на Пудкарпатю. В томто припадi булше иде о Японську компанiю Ядзакi як Еурокар. Еурокар продукцiя иде на Украйинськый пяц (Базар). Ядзакi выробляв пре пяц на Словакii, Чехii и Польшi. Як довго можете заробляти тим, ош рубете лiси и руинуэте природу (довкiля) експлоатацiэв корисних копалин? Украйинськый дикарь з Дикого Поля ся с тим нитворить кулько цiанiду насипе в Мужиэвому, лем убо што найбулше золота викопав. Унца золота типирь э $700. Центральна Банка в Киэви хоче мати типирь, што найбулше золота, ай кидь жительство Пудкарптя здохне од цiанiду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Патріоту краю
    Якбись позерав на то, абися мало пудлічити у Берексазькому коргазі. Ти даколи читаш то што пишеш? У тя пак є якась склепана до кучі мисля???
    Нихира не розуміу, ти из церковно приходськои школи лим матиматуку учив? Тапак уробляуть лим то, шо продати можуть! І тилько, кілько економічно виходно. Патріоте! Чом не построиш ПудкарпатськийКар та не випускаєш 90 000 дунговів на рік? Знаєш, по селах би пушло, лем би шкварчало.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За перше: Пан Анонiм, я з Вами свинi не пас на Диком Полi Украйини, так ми нитикайте. За друге: трафена гуска загагала! Вашi пальцi на руках суть контамiнованны цiанiдом, премiксом и подобныма ядовытима речовинами, кидь так реагуэте! Напудили йсте ся, ош Ваш профiт з колонiзаторськоi узурпацii землi Пудкарпатя може ся нарушити? Дако почислив на Украйинi кулько дештрукцii довкiля наробить в регiонах Пудкарпатя козацько-збойницька ехплуатацiя така, яка э на родовищах золота в Мужиёвi? За третье: Головни фабрики Шкода-Фольксваген суть выбудаваны при Братиславi, при Св. Мартин-i на Словакii. Словаки iх нибудовали. Нiмцi iх будовали, айбо ай словаки на том зароблявуть. Чого ся неможе будовати на Пудкарпатю, кидь нiмцi, японцi хотять такi фабрики будовати. И што важнiше, Пудкарпатцi мавуть таку культуру роботи и знавуть так робити, як ай словаки. То што украйинцi нисуть способни робити високо- якiснi (качествени) автомашини, то э Ваша культура. Нимiшайте Пудкарпатцям добре робити, и можно часом ай Вы, украйинцi, ся научите так культурно робити, убо йсте пасовали ай до нiмицьких и японських фабрик. За четверте:Вашу козацько-збоницьку культуру цпете до Центральноi-Эвропи. Наприклад, пудпишете контракт на 25 рокув з японськов фирмов Ядзаки, и в серединi розбудови фабрики контракт зрушите (скасуэте!) в традiциях козацьких-збойникув з Дикого Поля. Вы нийсте способны додумати то, што люди якi ся квалiфiкувуть в японськых фабриках мавуть высоку культуру роботи и вiдповiдальнусть за якiсть роботи. Кiбо люди з таков японськов-культуров роботи робили в Чернобилi, так Чернобильску катастрофу бо йсте нимали на Украйинi. Бордацька культура роботи з Дикого Поля пановала в Чернобилi, так атомный реактор взорвав ся. Кричите ош наш бiль -Чернобiль, просите помуч од Эвропи, од Америки, и притом цпете всяде, ай за Карпати, Вашу Украйинську культуру Дикого Поля. И накониць, што мош чикати од таких як йсте Вы? Коли дiсiденти Партii и Правительству СССР повiли правду, де посилали дiсiдентов? Ни на Псiхiатрiю? Продвжуэте комуно-бандитську полiтику и культуру. И то Украйинi дуже нитреба.