ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві пройшли Всеукраїнські збори депутатів-соціалістів

    29 июня 2024 суббота
    39 переглядів

    Вчора, 21 травня, у приміщенні Національного палацу мистецтв "Україна" відбулися Всеукраїнські збори депутатів від Соціалістичної партії України, в яких взяли участь близько 4 тис. соціалістів з усієї України: народні депутати, депутати обласних, районних, міських рад, а також міські, селищні та сільські голови.

    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз під час свого виступу наголосив, що в результаті виборів, які відбулися 26 березня 2006 року, за списками та за підтримки СПУ до представницьких органів влади всіх рівнів обрано близько 20 тисяч осіб. "Це створює для партії принципово нові, більш сприятливі умови для здійснення своїх програмних положень", - зауважив голова СПУ.

    За словами О.Мороза, кожен депутат-соціаліст, який пройшов до ради за списком Соцпартії, має діяти саме як представник артії, узгоджуючи кожен свій крок з її ідеологією, поточною політикою, Програмою, Статутом та рішеннями відповідних партійних органів, повідомляє сайт Соціалістичної партії України.

    Окреслюючи загальні принципи організації роботи членів СПУ, обраних до представницьких органів влади, а також міськими, селищними та сільськими головами, голова Соціалістичної партії України підкреслив, що "фракція - це жорсткий інструмент діяльності депутатів в раді, інструмент нашої партійної роботи", додавши, що фракції і партійні комітети, як того і вимагає Статут СПУ, зобов'язані працювати разом.

    О.Мороз наголосив, що основне завдання депутата - "робити те, що треба людям". Депутати-соціалісти повинні спрямовувати роботу адміністрації чи виконкому на розв'язання саме тих проблем, які є турбують виборців, при цьому завжди залишаючись на

    позиції громадян, а не чиновників.

    "Конкретні справи - це як раз і є найбільша політика. Наші депутати, в будь-якій кількості будучи присутніми в раді, мають завжди пам'ятати: ми - представники ідеологічної партії, для якої ідеали, принципи, цінності не є чимось окремим від реального, конкретного життя", - зазначив О.Мороз, зауваживши, що, організовуючи людей на вирішення їх проблем, відстоюючи

    інтереси виборців, кожен депутат зобов'язаний працювати на авторитет партії.

    Говорячи про особливості роботи представників СПУ у радах, де фракція Соцпартії знаходиться в опозиції, лідер О.Мороз

    наголосив, що в такому разі одним з основних аспектів діяльності соціалістів має стати прискіпливий аналіз питань, що виносяться на розгляд ради.

    За словами голови Соцпартії, передумови для того, аби побудувати Європу в Україні, тобто жити за європейськими цінностями та стандартами тамтешнього життя, створює певна система влади, бо є пряма залежність між характером влади і характером життя. "Нема демократії на рівні місцевого самоврядування - нема демократії в державі!", - резюмував О.Мороз.
    Ужгородські соціалісти ні до чого пана Новікова не уповноважували...
    Заява Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України
    Ужгород: Наша Україна й «Пора» запропонували БЮТ та СПУ створити в міськраді коаліцію
    Лідер ужгородських соціалістів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору