ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Великих Лучках задушили пенсіонерку

    19 апреля 2024 пятница
    67 переглядів

    Вранці 71-річний Іван К, житель с. Великі Лучки, що на Мукачівщині, навідався до 73-річної сестри, яка мешкала самотньо в окремому будинку, і знайшов її мертвою. Хоча при зовнішньому огляді слідів насильства не було виявлено, після розтину тіла спеціалісти з'ясували жахливі подробиці останніх хвилин життя небіжчиці. За висновками судмедекспертизи, відійти у інший світ старенькій "допомогли". Фахівці вважають, що жінку хтось задушив.

    Над розкриттям вбивства, за фактом якого прокуратурою Мукачівського району було порушено карну справу, працює оперативно-слідча група. Та її роботу значно ускладнив той факт, що визначити точний час скоєння злочину експертам не вдалося. Тіло знаходилося декілька днів у будинку, який опалюється, тому вже почало розкладатися.

    Але завдяки злагодженій роботі правоохоронців району вдалося розкрити жахливий злочин за гарячими слідами. Із відгуків односельчан випливає, що старенька не мала у селі ворогів, але була в жіночки одна пристрасть — вона зловживала алкогольними напоями. Серед її знайомих і постійних відвідувачів теж були прихильники Бахуса.

    За попередньою версією слідчих, саме пристрасть жіночки до оковитої і стала головною причиною фатальної сварки. Як повідомили у прокуратурі Мукачівського району, наразі встановлено особу підозрюваного у скоєнні злочину, але є ще чимало запитань, на які має відповісти слідство.
    “Ти мене породила, а я тебе вб’ю...”
    На Закарпатье завершился самый громкий за последнее время судебный процесс над семейной парой, которая издевалась над своим двухлетним ребенком, и в конце концов, убила его

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору