ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Заступник Ратушняка пан Бобков терміново збирається відповісти Януковичу за тарифний "злочин проти людей"

    26 июня 2024 среда
    23 переглядів

    Як повідомив сьогодні речник міського голови Ужгорода Олег Подебрій, одразу після повідомлень в ЗМІ щодо критики прем’єр-міністра Віктора Януковича на тарифи в Ужгороді, перший заступник мера Володимир Бобков скликав термінову нараду зацікавлених служб і дав вказівку підготувати зважену і обґрунтовану відповідь.«Тарифи на комунальні послуги в Ужгороді формувалися відповідно до чинного законодавства і є обґрунтованими, — зазначив Подебрій. — До того ж, їх перевіряла спеціальна комісія, створена головою ОДА, і не висловила жодних заперечень».

    Подебрій також сказав, що в Ужгородській мерії чекають на офіційне повідомлення з Кабміну. Наразі ж про підсумки наради в Кабміні відомо тільки з інтернет-видань.

    Як повідомялося сьогодні раніше, прем'єр Віктор Янукович вимагає покарання для тих чиновників, які необґрунтовано підвищують тарифи на житлово-комунальні послуги. "Ніякого спуску для чиновників, які займаються злочином проти людей, не буде!", — сказав Янукович, відкриваючи засідання Кабміну 14 лютого.

    "Ми будемо жорстко наводити порядок, незважаючи на партійні прапори! Я звертаюсь до вас, шановні колеги, як до членів коаліційного уряду – якщо попадуться наші з вами однопартійці, то ми будемо питати з них ще жорсткіше", – додав Янукович.

    "В Ужгороді в розмір комунальних тарифів включені представницькі видатки! Ви уявляєте чи ні?!" – обурився Янукович. "Тобто місцева влада проводить прийоми і включає ці кошти в тарифи, щоб люди платили гроші", — додав він.

    Він доручив членам уряду виїхати в регіони та проконтролювати ситуацію з розрахунком тарифів. Він пообіцяв, що будуть порушені кримінальні справи.

    "Просив би представників правоохоронних органів, Генпрокуратури інформувати мене особисто", — сказав він, повідомляє "Закарпаття online" з посиланням на "ЗІК".
    Ужгород: Через необгрунтоване підвищення тарифів на ЖКП меру Ратушняку загрожує кримінальна справа?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зрівняти тарифи з Києвом, де вода 1,98 а у нас 3,47, і рівень обслуговуання і з/п.
    А що говорити про інші тарифи..........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А опалення? Київ - 2,24 а Ужгород 5,12 за кв.м.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хтось чув уже спростування від мерії? Невже це правда?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тарифи взяті з повітря ,затверджені,щоб деребанити прибутки між меріею та підриємствами-що тут не зрозуміло.Тарифи будуть застосовані при створенні приватних підприємств з підставними засновниками