ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородцы могут жаловаться на действия газовиков на "горячую линию"

    24 апреля 2024 среда
    75 переглядів
    В Ужгороде открыта "горячая линия" на действия газовиков

    Ужгородцы, которые обладают фактами, согласно которым работники "Закарпатгаза" увязывают условие возобновления газоснабжения с долгами за потребленный газ или проверкой законности установки автономного газового отопления, могут сообщать о таких действиях газовиков в городскую аварийно-диспетчерскую (которая является "горячей линией" в этой НС) - 15-67, чтобы регистрировать эти случаи, сообщили в пресс-службе Ужгородского горсовета.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    При Ужгородській мерії є муніципальна поліція. Це вони повинні контролювати, щоб не проводились несанкціоновано земляні роботи. Куди вони дивилась? Чи муніципальна поліція лише вміє бабок ганяти, які на тротуарі продають яблука та молоко? Хай відповість Борисов!521

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ага, а ще бухати вміють.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нема ніякої муніципальної поліції. Ти дуже відстав/ла від життя. Погорелов припинив їх роботу, їх уже нема, не існують.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вказаний телефон гарячої лінії не жодним із абонентів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ваш телефон гарячої лінії не закріплений за жодним абонентом

    Аватар пользователя bambin

    Комментарий: 

    Насчет долгов и незаконных котлов. Ко мне, например, бригада пришлаи ничего мне не сказали. Быстренько подключили газ. Так как за газ платить надо. все равно отключили бы за борги. А насчет незаконных котлов: так лучше их узаконивать, а то мы к сожалению видим к чему приводят незаконные действия. как в этос случае с фирмочкой что сама по себе бурила что хотела. Так же и с котлами. лучше законно чем с последствиями.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Стосовно репліки, що газовики робили годину. Разом з міліцією обходили дома і перевіряли загазованість. Трубу вони швидко перекрили. А клієнти бару самі собі зробили біду. Міліція їм казала, щоб вимітались бо небкзпечно, так вони закрились і дивлись на кіно з тераси бару. Рванув бар, а від цього вже загорівся газ в каналізації.
    Газовики прийняли всі міри. Перекривши трубу це ж не означає що відразу газ пропаде в каналізаціїї, йому ж треба вивітритись.

    Аватар пользователя Zakarpatsky

    Комментарий: 

    Зробив я ремонт у себе в квартирі і зробив газове автономне опалення, для встановлення котла треба було покласти газовий лічильник:

    1) зробити техумови = 300 грн (чекав 3 тижня)
    2) покласти лічильник на газ робота + матеріали = 1700 грн. (чекав поки до мене збереться приїхати бригада зварювальників 2 місяця)
    3) ОК. Через 2 місяці чекання приїхала бригада зварювальників, ПЕРЕКРИЛИ на стояку газ (з 1-го по 9 поверх), поварили труби, встановили лічильник, закінчили всю роботу за 40 хвилин, ВКЛЮЧИЛИ газ на весь стояк і уїхали.
    4) Я щасливий, що лічильник вже є нарешті. Треба було уїхати з квартири на пару днів. Я перекрив вентиль, все по перевіряв і уїхав.
    5) Через пару днів прихожу на квартиру, і з порогу відчув запах газу, але вентиль на вході газу в квартиру був перекритий!!!!
    6) Дзвоню хлопцям з газового, шо запах!!! Вони приїхали перевірили трубу, намиливши губку.. і виявилось, що труба сифонить до вентиля.. ПЕРЕКРИЛИ весь стояк, стали варити знову. Поварили - ніби не сифонить.. А стояк, кажуть, має включити служба будинкових мереж..і уїхали. Дзвоню в службу а вони кажуть що мають бути вдома всі сусіди з 1- по 9 поверхи, а інакше- не включать. Треба всіх попередити письмово, розвісити обяви, кожен має покласти підпис. Тих
    7) Бігаю я з обявами, що завтра в 10 подадуть газ. Але всіх дома нема!!!
    8) Приїхали завтра в 10 газовики, кажуть нема дома 2-х, то не включать.. сиди мерзни поки не появляться.. Пішов я узнавати, що мої сусіди вже пару місяців не живуть в тих квартирах. І що ж тепер?
    9) Короче терпець мій тоді урвався.. Пішов я в ЗакГаз до начальників.. дав їм пропиздона.. – забігали.
    10) ВИЯВЛЯЄТЬСЯ !!! Що є такий прилад – газовики називають його ДИФ. Закачують воду в стояк і дивяться рівень, якщо за 10 хв. Рівень не впав, значить на стояку нема відкритих газприладів і можна подавати ГАЗ!! УРА!! Процедура займає 20 хв. Проста і геніальна. Існує що один прилад, який тонко діагностує витікання газу з труби, але газовики чомусь знову милять губку і чекаєть на бульбашки.
    11) Короче варили вони гади мені ту трубу ще 3 раза, бо я сам превіряв їхню роботу на бульбашки. У них не було бульба шків, а коли я намазував, то бульбашки зявлялися!!!
    12) ВИСНОВОК ДУЖЕ ПРОСТИЙ!! То все неправда, що всі мешканці будинку мають бути присутні вдома на момент подачі газу. Існують прилади ДИФ і інші, які вимірють тиск в трубах, а газовики просто роблять з того цирк на дроті, чекаючи хабарів та з інших причин!!!
    ЛЮДИ, цих клятих газовиків треба пиздити, вони там всі оборзіли на гумно. На їхній совісті обгорівши люди на Анкудінова, бо в 16:00 я їхав в ту сторону – машина Закарпатгаз ВЖЕ перекрила дорогу, а в 17:02 рванув газ. ПИТАННЯ, що ці газовики робили там ГОДИНУ.. ?
    Ще питання - що я зробив би з тими паскудами, якби в той день, коли мені погано встановили лічильник, я поїхав би з квартири не з сімєю а сам, а дитину і жінку залишив би вдома, і вони б не прокинулись би зранку? А мені б вже нічого б було тоді втрачати.. не дай Бог!!!

    Аватар пользователя iris11

    Комментарий: 

    Я с Вами совершенно согласен. Зачем мне приезжать из Венгрии в Ужгород если у меня квартира закрыта, свет, вода и газ выключены, все краны закрыты. Все что делает Закарпатгаз - это сплошной цирк. И ещё грозятся что взломают входную дверью Кто возместит мне затраты бесполезной поездки. Бензин не дают бесплатно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://file.qip.ru/photo/66qmtvAs/Зображення051.html

    Вот такой вот у нас вентиль на доме!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что этому вентилю не так? Он у вас еще в хорошем состоянии.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Совсем не радует что есть задвижки хуже... Потому и сидим какой день без газа...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    АГА... ФИГ ИМ ДОЗВОНИШСЯ!

    Жаль что фото нельзя прикрутить. Посмотрели бы в каком состоянии газовая задвижка на доме... Отправлю Админам может выложат.
    ЗакарпатГаз - ЧМО!!!!

    PS: На Шопена (500 метрів від місця аварії!!!!) газ ввімкнули ще вчора ввечері.
    Без попередження, ніхто з газовиків не приходив перед цим, нічого не перевіряли.
    У знайомих біля аеропорта - 3 день ше нікого небуло!!!!
    для чого було дома сидіти - не розумію

    Аватар пользователя bambin

    Комментарий: 

    test