ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський транспортний прокурор незадоволений роботою міліції та СБУ

    03 июля 2024 среда
    52 переглядів

    Ужгородський транспортний прокурор, радник юстиції Олександр Кудільчак проаналізував стан злочинності та висловив незадоволення роботою лінійного відділку міліції на станціях Ужгород, Мукачево, а також роботою відділу обласного управління СБУ стосовно виявлення і розкриття злочинів проти безпеки руху на залізничному та автотранспорті.

    Прокурор звинувачує лінійний відділ міліції зокрема у тому, що за 11 місяців цього року не виявлено жодного злочину у сфері вантажних перевезень (що є одним з основних завдань) та не складено жодного протоколу про корупцію.

    На думку Ужгородського транспортного прокурора, погіршився стан досудового слідства кримінальних справ. За 11 місяців цього року на додаткове розслідування повернуто 4 кримінальні справи, винесено 32 постанови про скасування постанов про зупинення кримінальних справ та лише 1 постанову про скасування порушення справи.

    Крім того, малоефективною є діяльність групи державної служби боротьби з економічними злочинами. Так, у 2007 році кримінальні справи у сфері економіки в транспортній галузі порушені тільки за результатами перевірок прокуратури.

    Результати цього аналізу Олександр Кудільчак запропонував обговорити на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Ужгородського та Мукачівського транспортних регіонів.

    За 11 місяців цього року в Ужгородському транспортному регіоні зареєстровано 161 заяву та повідомлення про злочини (проти 164 за аналогічний період минулого року), в Мукачівському — 134 такі заяви і повідомлення (проти 125). У результаті в Ужгороді порушено вже 66 кримінальних справ (проти 57 за 11 місяців минулого року), в Мукачеві — 44 (проти 35), повідомили з Транспортної прокуратури м.Ужгород.
    Закарпатська прокуратура перевірить законність виділення землі в Ужгороді
    Чим є прокуратура щитом і мечем для населення Закарпаття?
    Закарпатська прокуратура притягнула до відповідальності 50 посадовців за нереагування на скарги громадян
    Після втручання прокуратури Закарпаття працівникам ліквідованого підприємства виплатять заборговану зарплату

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За що такій міліції гроші платять.