ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде в двух ДТП погибли двое молодых людей

    03 июля 2024 среда
    73 переглядів
    В Ужгороде за последние сутки произошло три ДТП

    Сегодня около 3 часов ночи в Ужгороде произошло ужасное ДТП. Автомобиль «Жигули»-«девятка» врезался в бетонное ограждение круга на перекрестке улиц Заньковецкой и Легоцкого, возле рынка. На месте работали медики и сотрудники милиции. Когда 32-летнего мужчину изъяли из салона, он был уже при смерти.


    Удар, по предварительному заключению, пришелся в грудную клетку. А сам руль, по словам милиционеров, находился вообще над лобовым стеклом. Медики сразу же доставили пострадавшего в больницу, но было уже поздно – мужчина от полученных травм скончался. Как сообщили корреспонденту UA-Reporter.com в областном ГАИ, по заключению экспертов, ужгородец на момент ДТП был трезв. Что именно стало причиной ДТП, выясняют сейчас эксперты, но не исключено, что он мог уснуть за рулем. Также известно, что на момент аварии пассажиров в автомобиле не было.


    Кстати, за несколько часов до того ДТП со смертельных исходом произошло и на улице Берчени. Там, в ДТП умер 42-летний мужчина, пассажир автомобиля «Фольксваген-Поло».


    В тот же вечер еще одно ДТП, к счастью, уже без жертв произошло в районе супермаркета «Вопак» на перекрестке улицы Капушанской и проспекта Свободы.

    загрузка...
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я с первой минуты знал что если кто то врежится, то будут жертвы. Человека который спроектировал тот круг надо наказать и пусть на его совести будет та смерть. И чем скорей выправить ситуацию а то будут еще жертвы, с таким успехом можно было бетонные плиты поставить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    він був порядною людиною, а якщо нічого не знаєте то краще не пишіть дурниці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не так давно Прокуратура Закарпатської області спустила на «гальмах» справу про побиття прокурором Великоберизнянського району Конаром В.І. екс-дружини, відмовивши в порушенні кримінальної справи проти нього, мотивуючи це відсутністю свідків та по-своєму трактуючи заключення судово-медичної експертизи, упускаючи і підтасовуючи чимало фактів. Проте, зважаючи на резонанстність інцинденту, одіозного працівника тимчасово було відсторонено від виконання службових обов'язків.

    Справа екс-подружжя Конарів поетапно продемонструвала, як "вирішуються та розслідуються питання" правоохоронним органом, одна із функцій якого, це здійснення нагляду за дотриманням законів. Остаточно нівельовано той мінімальний відсоток довіри населення України до Прокуратури, дискредитованої закарпатською структурою, проявившою себе корупційною системою, яка, покриваючи свої заіржавілі гвинтики, захищає передусім себе.
    Наразі Конара В. І. "тихенько попросили" написати заяву про звільнення. Зважаючи на те, що 42-х літній прокурор ще весною оформив собі пенсію "за вислугою", для держави це певне зменшення (?) фінансових витрат. Адже Великоберизнянський "правоохоронець" мав не погану зарплатню + додаткові виплати у розмірі 25% від окладу, як державному службовцю - особі, що працює та проживає (фіктивно за адресою Великоберизнянський район, с. Ставне 163 — справжній власник старенького занедбаного будинку, пояснив, що його "попросили" прописати у себе прокурора) на території населенного пункту, якому надано статус гірського, і одночасно отримував пенсію + 20% "гірських" виплат.
    Приблизно зарплатня Конара В.І. складала 5500 грн, а пенсію він має в середньому у розмірі 7200 грн пожиттєво. Окрім цього Великоберезнянському екс-прокурору, що став пенсіонером за "важку" роботу (2 роки служби мажора (сина директора швейної фабрики) в армії під Львовом у якості водія війсьвого начальника із майже щонедільними поїздками додому в рідний Виноградів + 3 роки навчання в Харківській юридичній академії (після технікума) по протекції + 16 років роботи в прокуратурі) зараз нараховують і держава має виплатити вихідну допомогу у розмірі 80 000грн.
    Чи є перспективи у країни, яка мусить наповнювати Пенсійний фонд за рахунок додаткових фіскальних поборів з середнього та малого бізнесу (що уже "загинається"), та збільшення вирахувань із заробітної плати (меншої від прокурорської пенсії в декілька раз) тих, що працюють, тобто мене з вами, щоб утримувати чимало таких 42-літніх молодих здорових пенсіонерів, як Конар В.І. ?
    Коли бачиш у магазинах літніх людей, що старанно вивчають цінники, адже їх місячний бюджет складає 800грн пенсії, яку помонетно розподіляють на харчування, лікування, одяг, комунальні витрати, серце зжимається від болю і одразу спливає перед очима задоволене, надмінне від вседозволенності, сите лице "бідного" 42-х літнього пенсіонера, "зразкового" екс-прокурора, що лупцює жінок, Конара В'ячеслава.
    З вересня запровадиться пенсійна реформа, яка збільшить пенсійний вік та змусить заслуговувати право на пенсію офіційною працею протягом 30 років для жінок і 35 років для чоловіків. Якщо ж вам посчастить мати роботу до 60(жінкам)- 65 років (після 45-50 років у безробітного можливості працевлаштуватись практично немає), то з кожної вашої зарплатні вираховуватимуть частку, для того, щоб кормити та утримувати "елітних" молодих "заслужених" пенсіонерів.

    Інна Конар, Закарпаття онлайн.БЛОГИ 12.08.2011 12:35

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повністтю підтримую лейтмотив нотатки ксерокс щодо розмірів прокурорський пенсій.Одне діло коли людина працювала в органах держбезпеки та виконувала ризиковану,відносно здоров'я та життя, роботу.Можемо сюди віднести також,пожежників,які постраждали при виконанні обов'зків,та ряд інших професій,пов'язаних з реальним ризиком.Вони чесно заробили собі на пенсію від працюючих нашої держави.Тепер зрозуміло чому гальмуються постанови,щодо надання статусу держслужбовців лікарям та вчителям,хоча вони все життя також працювали у державних закладах:пенсійного фонду не вистачить!Але,якщо,більш ретельно вивчити це питання,приспустити "планку"інших держслужбовців донизу-багато пенсіонерів суттєво отримують гідну індексацію(ті що доживуть не до 42 років,а до 65). Щодо вихідної допомоги,no comments,2-га дитина на-шару!!!Це нормально?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якшо не був пяний то можливо вин сам того хотив...... инакше й=як можна врубатися в круг.. швидкисть мала бути не менше 80
    И куда влада дывае грошы якы ыдуть на освытлення мыста вночы? мабуть як завжди КРАДУТЬ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Там яркое освещение и от фонарей и от торгового цнтра Токио. Он въехал в круг по знаком объезд, среди ночи на безлюдной и безтранспортной дороге. Может самоубийство, или очень пьяный. Погибший был прокурором.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    круг темний, дорожнє освітлення в місті практично не працює, отражатєлі і розмітку наша імпотентна влада ніколи не поставить. все закономірно...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Там круг построен неправильный, опасный. Почти все бываем за границей, посмотрите, как там делают. От уровня дороги подъем должен быть постепенным а не вертикальная стена.
    Кстати, примерно такой круг на выезде из Мукачева в сторону Тячева.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не розумію, чому люди пишуть дурниці про самогубство та нетверезого водія. Невже так приємно зловтішатися з чужого горя? Ви ж не знали Рустама - він був порядною людиною. Світла тобі память!