ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді обікрали угорського консула, а в Мукачеві — партійний офіс "Батьківщини"...

    28 июня 2024 пятница
    37 переглядів

    Злодюги геть розперезалися: зазіхають уже й на дипломатичне майно, і на партійне. Як стало відомо з добре поінформованих джерел, у неділю в Закарпатській області сталися відразу дві резонансні крадіжки: в Ужгороді обікрали помешкання, яке знімав консул Угорщини, а в Мукачеві обікрали партійний офіс районного осередку партії "Батьківщина".

    В обох випадках здобутком невстановлених поки злодіїв стала в основному комп”ютерна техніка, яка коштує немалі гроші.

    Спершу із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся громадянин Угорщини, консул Угорської Республіки в Ужгороді Золтан Мечекі, який тимчасово проживає в Ужгороді на вул.Стрiльничій. Пан консул поскаржився про те, що до його помешкання шляхом пошкодження скла на балконних дверях тераси проникли невідомі зловмисники, які викрали DVD-рекордер, прiнтер, монiтор , вiдеомагнiтофон "LG", стацiонарний телефон "Панасонiк", сканер іноземного виробництва. В міліції нам підтвердили факт крадіжки. Розшук злочинців та викраденого триває.

    Того ж недільного дня 4 листопада сталася ще одна резонансна крадіжка. Із заявою до Мукачівського міськвідділу міліції звернувся голова Мукачiвського районного осередку партiї "Батькiвщина". Партійний діяч поскаржився, що невiдома особа через незачинене вiкно проникла в квартиру по вул.Горького в Мукачеві (поруч з якою знаходиться офіс районної “Батьківщини”), в якiй на даний час проводяться ремонтнi роботи, i шляхом розбору стiни в однiй iз кiмнат проникла в примiщення офiсу районного осередку партiї "Батькiвщина". Після візиту злодіїв партійці недорахувалися монiтора та системного блоку до комп`ютера, двох колонок до нього, модему, телефонного апарата та іншої техніки. Для розшуку зловмисників та вкраденого створено посилену слідчо-оперативну групу.
    Закарпаття: З приватного помешкання в Мукачеві викрали картини Бокшая, Гільде та Кончаловського

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Ужгороді - партійний офіс СДПУ(О)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    бют на грани срыва
    http://karkompra.narod.ru/sriv.htm