ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді під час навмисного підпалу живцем згоріла дівчина... (ОНОВЛЕНО)

    28 июня 2024 пятница
    26 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", під час нападу на бар-автомийку "Форсаж" в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді згоріла живцем дівчина, інші отримали незначні опіки та ушкодження.

    В ніч з 9 на 10 листопада по вулиці Собранецькій в Ужгороді стався організований представниками злочинного світу підпал бару-автомийки "Форсаж".

    У цей вечір тут було чимало відвідувачів, коли двоє молодиків зайшли в приміщення і кинули пляшку із запальною сумішшю в центр залу, опісля аби люди не змогли втекти з будинку, біля входу, злочинці кинули ще одну пляшку з запальною речовиною, що могло призвести до того що всі хто знаходився в цьому приміщенні могли згоріти живцем. Коли хлопці втікали їх випадково затримала патрульно-постова служба, а у машині яка їх чекали неподалік були знайдені пляшки із запальною сумішшю. Хлопці відразу ж на місці злочину зізналися що діяли на замовлення представників злочинного угрупування з Мукачева.

    Як повідомили журналістам "Закарпат.info" правоохоронці, обидвоє хлопців, які хотіли спалити людей, Руслан та Віктор родом з

    Івано-Франківщини.

    До речі, під час підпалу живцем згоріла ужгородка Алла К., яка зараз перебуває у важкому стані в лікарні і її життя зараз під загрозою.

    Зараз ведеться слідство, але правоохоронці впевнені що це не перший підпал франківської "двійки на замовлення" – за ними повзе шлейф підпалу "валютника", кількох автівок автоперевізників та підпал квартири ужгородського підприємця. Також не виключено що до цього злочину причетні і деякі з правоохоронців-"перевертнів".

    Журналісти повідомлять громадськість про хід розслідування даної справи.
    В Ужгороді під час навмисного підпалу мало не згоріли живцем кілька людей?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ратушняка проклято http://bogakara.narod.ru