ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді звітували правоохоронці Закарпаття

    24 апреля 2024 среда
    59 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулася розширена нарада за участі голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака та начальників районних та міських відділів обласного УМВС, на якій йшлося про підсумки роботи правоохоронних органів області щодо зміцнення правопорядку в краї за 10 місяців цього року. Як зазначалося, результатом проведеної роботи є зниження рівня загальної злочинності.

    Згідно з інформацією начальника УМВС в Закарпатській області Василя Варцаби, з початку року в регіоні скоєно 2 281 неочевидний злочин. Кожна заява реєструвалася, жодне повідомлення не залишилося без уваги, як це було раніше. Знизилась майже на половину кількість тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, на третину – рівень побутової злочинності. Не мали місце вбивства на замовлення, на грунті протистояння за сфери впливу. Загалом розкрито всі вбивства, згвалтування та вимагання, тяжкі тілесні ушкодження зі смертельними наслідками. Разом з тим зросла кількість пограбувань. Особливо потерпають від зловмисників власниці мобільних телефонів. Кірм того, закарпатською міліцією вживалась низка заходів у сфері незаконного обігу наркотиків. Тут порушено 114 кримінальних справ, знешкоджено 3 організовані злочинні угрупування, ліквідовано нарколабораторію. Велася робота по боротьбі зі злочинністю і в сфері економіки. Ця ділянка роботи є на сьогодні однією з пріоритетних. За цей період задокументовано 919 економічних злочинів. Це на 80 злочинів більше, ніж торік. До того ж половина з них – тяжкі та особливо тяжкі. Завдано збитків на майже 7,5 млн.грн., 94 відсотки з цієї суми уже відшкодовано.

    Разом з тим, на думку Івана Різака, досягнуті результати не мають самозаспокоювати. У роботі правоохоронних органів краю є ще чимало недоліків і над їх виправленням слід активно працювати. Так, більше уваги необхідно приділяти питанням профілактики злочинності, і в першу чергу, серед неповнолітніх. На якісно новий рівень має піднестися і боротьба з економічною злочинністю, незаконною міграцією та контрабандою, як того і вимагають в своїх дорученнях Президент України та Глава уряду. Від цього лише виграє бюджет, а отже – чимало соціальних програм будуть виконані.

    За грошима у закарпатську ...церкву!
    На українсько-словацькому кордоні вилучено авто з контрабандою на суму майже 146 тисяч гривень
    Міліція порушила кримінальну справу за фактом нападу на видавця газети "Правозахист" в Ужгороді
    У Мукачеві вбито контрактника

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору