ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье байкеру на Yamaha не удалось проскочить на красный свет

    27 апреля 2024 суббота
    29 переглядів
    В Тячевском районе Yamaha протаранила "Москвич" и Opel Combo

    Вчера, 4 июля, в поселке Буштино Тячевского района на Закарпатье произошло ДТП с трагическими последствиями. Мотоциклист на Yamaha решил проехать на красный свет перекресток и зацепил легковые автомобили "Москвич" и Opel Combo.


    20-летний водитель мотоцикла марки «Yamaha», проигнорировав запрещающий сигнал светофора на одном из регулируемых перекрестков поселка продолжил движение и столкнулся с автомобилем марки «ИЖ 271501», который пересекал перекресток на зеленый свет.

    В результате столкновения мотоцикл перевернулся на бок и затем ударился в автомобиль марки Opel Combo, который стоял на запрещающий сигнал светофора.

    Как сообщили в пресс-службе УГАИ УМВД Украины в Закарпатской области, в результате дорожно-транспортного происшествия юноша и его 19-летняя пассажирка, оба жители города Киев, с телесными повреждениями попали в районную больницу.



    В Ужгороде на "дьявольском" перекрестке Daewoo протаранил ВАЗ (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а байкери постійно говорять, що вони ніколи не створюють аварійні ситуаці, і що із-за нихз ніколи ніколи не страдає!!!! по-перше, дівчина постраждала, за яку він ніс відповідальність, а по-друге, побив машини совсім невинним людям!!!!літають, почти зі швидкістю світла, а потім всіх на світі обвиняють, коли якась трагедія стається!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний "читатель".а звідки Ви взяли, що "байкери" всіх на Світі звинувачують? У мене взагалі таке враження, що ви за кермом і день не провели.Я водій авто, сівши за кермо,я на власному досвіді переконалась, що "лихачать" абсолютно усі, у "байкерів" просто транспортний засіб, який позволяє рухатись "гучніше"та динамічніше, і не їхня вина, що деякі автомобілісти (або себтоавтомобілісти -які тільки філософствують, а самі бояться сісти за кермо і відповідаати за свої вчинки) намагються їх "підрізати", або "позмагатися" з ними у перегонах,або просто перекласти на них відповідальність за всі "смертні гріхи усіх водіїв".Ми завжди засуджуємо тих, хто сильніший нас, або не такий , як ми (дозвольте. шановний "читачу "і мені зайнятись демагогією).

    Людина, яка потрапляє в ДТП, завжди , в першу чергу, шукає причину в собі (ну. такий собі звичайний людський фактор),а вже потім (як правило, на 2 день) починає свідомо пригадувати усі моменти зіткнення. Відповідальність за свої вчинки присутня у кожному із нас. І цей молодий хлопець, шановний "читачу" поніс важку тілесну кару,дівчина, яка сиділа позаду нього, свідомо прийняла рішення і розуміла, і знала про всі можливі ризики, і повірте мені, цю 19 річну "київлянку"(хоча не розумію, а якби учасниками ДТП були жителі Ужгорода, вони би не були у ваших очах такими безсоромними винуватцями трагедії?) менше всього, на даний момент, цікавить її стан(бо коли любиш, шановний читачу. то довіряєш і вмієш прощати).
    Ваші слова, "читачу", визвали у мене массу протестів і обурення, я пережила таку ситуацію, і дай вам Бог, ніколи не чути таких фраз у свій адрес.
    Доречі, якщо, Ви все -такикористуєтесь автомобілем (а швидкість там. так ж як у мотоцикла), пропоную пересісти на велосипед, так буд безпечніше!
    Всього найкращого!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шановна, я за кермом уже 20 років!!! і до того я за кермом кожний день з ранку до вечера!! тому так і говорю!!! а мені дуже цікаво, скільки днів Ви за кермом провели???ви може незнаєте, що у нас в Ужгороді байкери розбиваються, а потім ще інших обвиняють!! Так, що ви говорите як кажуть "со своей колокольни"!!а я, повірьте, прочитавши Ваш коментар, також визвали масу протестів і обурення !!!А на рахунок цього хлопчика, то як на червоне світло летіти та ще із пасажиркою?????і із ваших коментарів, я бачу, що Ви напевно ще молода, тому і робите такі висновки!! удачі Вам у житті і пропоную не сідати більше на мотоцикл!!! ходіть пішком, шановна!!!