ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віталій Шибко: Олександр Мороз дотримується процедури, щоб потім не вийшло так як з Тимошенко

    28 июня 2024 пятница
    36 переглядів

    Лідер СПУ, голова ВРУ Олександр Мороз не гальмує розв’язання політичної кризи, про що учора за кордоном заявив Президент України Віктор Ющенко. Це не є затягуванням процесу виходу з кризи. Так сьогодні, 22 червня, на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі відповів на звинувачення зі сторони Президента народний депутат, голова комітету Верховної Ради України у закордонних справах, секретар політради Соціалістичної партії України Віталій Шибко.

    Олександр МОРОЗ.
    Олександр МОРОЗ.

    З його слів, О.Мороз прагне чітко дотриматись процедури складання депутатами повноважень, щоб потім дійсно не виникло кризи.

    «Щодо учорашньої заяви Президента Віктора Ющенка, хочу навести один приклад. Коли Юлія Тимошенко (ЮТ) ще за часів роботи в уряді Ющенка пішла з посади віце-прем’єра, то мала намір повернутись до ВРУ. Тоді вона апелювала до того, що заява про складання нею депутатських повноважень є без її підпису і звернулася до суду. Суд з’ясував, що під час цієї процедури Юлія Тимошенко була присутня особисто і не задовольнив її скарги. Якби Мороз не дотримувався процедури складання депутатських повноважень, пізніше у такий самий спосіб як і свого часу ЮТ депутати змогли б оскаржити ці рішення у суді. Мовляв, під заявами не їх підпис, або вони не були особисто присутні під час складання повноважень у ВРУ і т. і.», — сказав Віталій Шибко.
    Александр Мороз: Децентрализация власти и усиление роли местного самоуправления в Украине неизбежны
    Александр Мороз советует не спешить с выборами

    Мороз ответил на "ефрейторский юмор" Президента
    Александр Мороз: В Украине не кризис, а искусственно созданный конфликт

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору