ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Янукович розпочав створення об’єднаної опозиції

    04 июля 2024 четверг
    33 переглядів

    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович у четвер повідомив про початок процесу створення в Україні об'єднаної опозиції. Про це він заявив журналістам під час вшановування пам'яті народного депутата України Євгена Кушнарьова.

    Віктор ЯНУКОВИЧ.
    Віктор ЯНУКОВИЧ.

    "Зараз починається процес створення об'єднаної опозиції, і в об'єднаному опозиційному уряді знайдуться, звичайно, місця і для представників партій і громадських організацій. Ми створюватимемо умови для всіх політиків, громадських діячів, які мали б нагоду принести користь нашій державі. Адже ефективний контроль влади – це наша відповідальність, і ми принципово відстоюватимемо нашу позицію", – сказав Янукович.

    За словами лідера Партії регіонів, його політична сила буде вірна принципам Кушнарьова, який не терпів популізму, а виступав завжди за єдність і за єднання.

    Янукович відзначив, що однією з головних задач опозиції буде конституційна реформа. "Реформа конституційна, яка на сьогодні, на жаль, поки зупинилася, вона не просувається вперед – це також одне з головних питань, яким ми займатимемося", – сказав він, повідомляє for-ua.com.
    Якщо народ до свободи не готовий, він обов'язково знайде собі пастуха...
    Віктор Янукович вважає програму "Український прорив" декларацією і "чистим популізмом"
    Якби вибори Президента України відбулися б найближчої неділі, то 24,4% громадян підтримали б на цю посаду Віктора Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петиція на зниження мита на автомобілі http://auto.ria.ua/forum/state_6/431_2.html