ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатським соціологам запропоновано піти у відставку

    28 марта 2024 четверг
    63 переглядів

    Адже те, що, на замовлення відповідного штабу, зроблено ними аж ніяк не відповідає дійсності. Соціологи прогнозували в краї Віктору Януковичу 5 відсотків голосів, а Ющенку — понад 60. Такі орієнтири точними не виявилися. Більше того — абсурдними.

    Про це мовилося на зустрічі губернатора І.Різака з представниками ЗМІ, яка відбулася сьогодні в Ужгороді.

    — Реальні результати в першому турі, — сказав Іван Михайлович, — дають підстави вірити в перемогу Віктора Януковича в другому турі. Нинішні ж вибори в області пройшли стабільно. Це ми проаналізували на зустрічі з правоохоронцями.

    В І.Різака запитали, чи правда, що замість директора ЗОШ №1 Михайла Мегеша виборчий штаб в Ужгороді очолить Сергій Слободянюк.

    — Я цим не займаюся. Це — їхня внутрішня справа, — відповів губернатор. — Якщо так — то значить справі від такого ходу більша користь буде. Чудова людина Михайло Михайлович, а Сергій Слободянюк та його громадське об’єднання “Місто” теж зарекомендували себе з якнайліпшого боку активною громадянською позицією.

    Другою важливою лінією зустрічі став соціально-економічний розвиток краю. Наразі підбиваються підсумки за десять місяців. Радує, що податковий борг із початку року скоротився на 40 відсотків. 20-30 мільйонів гривень буде спрямовано в кінці року на соціально-економічні проекти, важливі для краян. Поряд із такою чорновою роботою є в обласної влади ще одна мета — консолідувати науково-викладацьку еліту краю, аби вона безпосередньо позитивно впливала на регіональну політику. Тому буде зібраний форум вчених Закарпаття. “Адже треба, щоби в підходах до всього домінував науковий підхід”, — зазначив І.Різак.

    Окремо губернатор прикметив, що наша область неприємно виняткова в тому плані, що опозиційних народних депутатів України не вдається привернути до вирішення соціально-економічних проблем краю. Вони зазвичай навіть бояться зустрічатися в ОДА, зазначив Іван Михайлович, доводиться виїжджати їм назустріч, але й там, де вони пропонують, нічого конструктивного не відбувається, а — суцільна манія переслідування: бояться сторожів, офіціанток, випадкових перехожих.

    Загалом зустріч справила на мене приємне враження.

    Василь ЗУБАЧ

    Голова Закарпатської обласної організації Партії регіонів України, член виконкому Баранинської сільради Олександр Ледида на виборах працював на Віктора Ющенка?
    Мукачево знову відзначилось!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору