ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На Чопській митниці затримано понад 36 тонн контрабандного пташиного фаршу сумнівної якості

    02 июля 2024 вторник
    48 переглядів

    На Закарпатті працівниками Чопської митниці та обласного управління СБУ припинено переміщення м’ясопродуктів з порушенням вітчизняного законодавства припинено. Згідно товаросупровідних документів, з Угорщини на адресу вітчизняного підприємства залізницею у чотирьох вантажних вагонах мало переміщуватися понад 178 тонн мороженого кісткового залишку для годівлі тварин вартістю понад 68,5 тисяч євро. Насправді ж разом з кістковим залишком, який займав лише декілька верхніх рядів, і був обгорнутий прозорою поліетиленовою плівкою, переміщувався м’ясний фарш, місця з яким були обтягнуті непрозорою поліетиленовою плівкою синього кольору. Всього виявлено понад 36 тонн м’ясного фаршу вартістю більш як 100 тис.грн. Крім того, згідно висновків ветеринарної експертизи, з огляду на відсутність жодних документів на приховану продукцію (зокрема, про якість, походження та безпеку для здоров’я споживачів), фарш визнано непридатним для харчових цілей.

    М’ясопродукти сумнівної якості затримано. Складено протокол про порушення митних правил, повідомляє Прес-центр Держмитслужби України.
    Закарпатські безпекарі вилучили в контрабандистів 7 тонн м’яса на суму понад 100 тисяч гривень
    Закарпаття: Фактів пропуску машин з м’ясопродуктами через державний кордон ...не встановлено!
    Ужгородські митарі дозволили ввезення на територію України 12 одиниць транспорту з м’ясопродуктами сумнівного походження
    Закарпаття: Пасажирський "Ікарус" був "нашпигований" ковбасами, свиним м’ясом, сардельками та сосисками...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору