ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Перевізник нелегальних мігрантів утікав від прикордонників дворами

    26 июня 2024 среда
    38 переглядів

    Дев’ятьох нелегальних мігрантів з Індії затримали напередодні вихідних прикордонники Чопського загону та співробітники МВС у Закарпатті. Використовуючи оперативну інформацію, спільний наряд за 5 кілометрів від кордону перепинив мікроавтобус „Опель”. Однак водій транспортного засобу виявив неабияку винахідливість.

    Скориставшись темрявою та там, що автобус зупинився серед дачних ділянок, той перестрибнув через паркан та щодуху чкурнув дворами. Знайти утікача серед приватних осель правоохоронцям не вдалося. Залишені напризволяще індуси (до речі, усі вони – чоловіки) не опиралися, а слухняно помандрували на заставу. Перевізника шукає міліція.

    Із січня по грудень нинішнього року співробітники прикордонного відомства затримали при спробі незаконно перетнути кордон 4453 нелегальних мігрантів. 600 з них є громадянами Індії.

    Слід зазначити, що українські прикордонники намагаються не допускати накопичення нелегалів на території нашої країни: у суботу через аеропорт „Бориспіль” авіарейсами „Київ – Пекін” та „Київ – Хургада” з України було видворено 9 нелегальних мігрантів з Китаю та 13 – із Єгипту, повідомляє сайт Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: Найбільше Україні дошкуляє нелегальна міграція
    Закарпаття: У пункті пропуску "Ужгород" затримано дивних нелегалів

    Закарпаття: У пункті пропуску "Ужгород" затримали 46-річного чоловіка, який пішки планував перетнути державний кордон.

    Закарпаття: Українсько-угорський кордон намагалися перетнути ...на тракторах!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору