ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Поляк позбувся джипа, а ізраїльтянин не зміг вивезти старовинні речі

    03 июля 2024 среда
    33 переглядів

    Ужгородськими митниками було вилучено у громадянина Польщі автомашину марки “Джип Ліберті” через підроблені документи.Як повідомила "UA-Reporter.com" головний інспектор зв’язків з громадськістю Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, поляк, який їхав до України в приватних справах, подав митникам всі необхідні документи на свій автомобіль. При перевірці договору позики (доручення на право керування автомашиною) в інспекторів виникли сумніви щодо відповідності оригіналу відтиску круглої гербової печатки. Як показала проведена лабораторна експертиза, договір позики підроблено шляхом імітації круглої гербової печатки нотаріуса та комп’ютерної техніки. Таким чином, поляк намагався перевести через кордон автівку з підробленими документами. Вказану іномарку (2003 року випуску) вартістю близько 157 тисяч гривень митниками вилучено.

    В іншому випадку, на тому ж митному посту “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні, у гр.Ізраїлю було вилучено старовинні речі. Чоловік, при виїзді з України, вказав у митній декларації про наявність у нього 700 доларів США та 17 чеських крон. Однак, в ході митного контролю у салоні його автомобіля митниками було виявлено футляр з старовинним музичним інструментом (труба марки “Amati”) та сувенірну пляшку, що знаходилася в сумці чоловіка. Вказані речі він визнав своїми. Отож, не вказавши точні відомості про предмети, що підлягають обов’язковому декларуванню при переміщенні митного кордону України, в іноземця вилучено дані речі. Вартість вилучених предметів встановлять фахівці.
    На Закарпатті нейтралізовано черговий канал незаконної міграції
    Закарпаття: Громадянин Польщі намагався вивезти за межі України 14 ікон XVIII століття (оновлено)

    На Закарпаття потягнулися індійці і пакистанці. Потепліло...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Давно пора всім "кисень" перекрити!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МИТНИКУ: Ты, что, никогда в шкуре пересекающего не бывал!?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПЕРЕСЕКАЮЩЕМУ: Ты, что, все время на "шару" через границу ездишь!?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я не встретил ни одного честного " митника",НИ ОДНОГО,(КПП Ужгород)рекетеры в мундирах,и по морде не дать - он держава.