ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Шахрай виманив у монахів понад 22 мільйона гривень!

    26 июня 2024 среда
    32 переглядів

    Так, перефразовуючи відому народну приказку, можна сказати про неприємну пригоду, що трапилася у м.Свалява. Як з’ясувалося, ще в листопаді 2001 року настоятель місцевого монастиря домовився з 48-річним жителем Чернівецької області про його посередництво у придбанні для монастиря дзвона вагою в 1 тонну. З цією метою чоловікові вручили 22 млн. 250 тисяч гривень.

    Відтоді немає ні дзвона, ні шахрая з грошима...

    У закарпатському Мукачеві псевдопрацівниці соцзахисту обікрали пенсіонерку
    Закарпаття: Дурити людей аферистам допомагав спiльник, перевдягнений у ...монаха!
    На Закарпатті троє пройдисвітів обдурили акціонерів на 1 мільйон гривень!
    Шахрайки "засвітилися" у закарпатському Виноградові

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тупий фуфел!!! 22 250 000 грн. навіть 200-ками це 111 250 банкнот. Оскільки монастир православний, то можливо мова іде про старі не деноміновані російські рублі :-))) І чого це монахи так за переживали??? Хіба не не все твориться з Волі Божої? Що? охляли у Вірі??? В темну еру релігійного мракобісся інтернету не було, але зараз є. Шукаємо і знаходимо: http://www.chimes.ru/ Там є МАКСИМАЛЬНА ціна $20 за 1 КІЛОГРАМ ваги дзвону. Маємо 1 тону, це (тим, що не ті книжки читали) 1 000 кг. Всього за такий дзвін - $20 000 (доречі, на цьому сайті вказано, що дзвони виробляються за давніми ПРАВОСЛАВНИМИ традиціями, парафін для виготовлення форми беруть із огарків свічок, спалених на літургіях. АЛЕ вартість таких дзвонів беруть у грошах сатанинської країни)Відволіклися. Так от накидуємо на цю ціну 100% за "унікальність матеріалу" (кожен придумає собі сам) і отримуємо красну ціну тонового "супер-пупер" дзвону - 200 000 грн. Виходить, що свалявські монахи заплатили за більше ніж 110 дзвонів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноним! Зачем глупостями занимаешся? Ты туп в религии и дважды туп в знании монастырей Закарпатья. Нет мужского монастыря в Свалявском районе. Нет таких денег у верующих. Один дурак мракобесие антицерковное выкинул в прессу (на 95% антирелигиозную), а другой мракобес, или светлоБЕС "толкует" - тупо жуёт дрянь.
    Аноним! БалБЕС ты! Остынь ужгородская тупица-всезнайка. От дикарства нет лекарства.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухай Рейти! Монастир в сваляві жіночий це я знаю. Щодо тупості в релігії - давай подискутуємо. Щодо грошей. Таких грошей у віруючих немає. Факт. Їх на ранніх стадіях обувають всякі "служітелі культа". Глянь, темний, де живуть слуги Божі, на чому їздять, ЯК поводяться їхні діти, і як вони живуть. А паства?
    От від чого немає ліків, так це від релігійних фанатиків ортодоксального напрямку.