ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: В автівці дипломатів Монголії прикордонники знайшли 134 ящики сигарет

    29 июня 2024 суббота
    29 переглядів

    У суботу після обіду Чопські прикордонники в пункті пропуску "Тиса" на українсько-угорському кордоні затримали 134 ящики, в яких знаходилося 67 тисяч пачок сигарет різних марок.

    Автомобіль "Мерседес" прикордонники затримали при виїзді з України. Двоє пасажирів, які виявилися громадянами Монголії, повідомили, що перевозять дипломатичну пошту з Києва до Брюсселя, а саме - до посольства Монголії. Однак щось у поведінці монголів викликало недовір’я у прикордонників, тому вони вирішили просканувати ящики з поштою. При скануванні в ящиках виявили чимало тютюнових виробів.

    Загалом прикордонники Чопського загону вилучили 67 тисяч пачок сигарет, з них - 12,5 тисяч пачок "Мальборо", 2,5 тисяч пачок "Мальборо-лайт", 32 пачки "Прилук особливих", 20 тисяч пачок "LM".

    Усі сигарети, вартість яких склала 179 тисяч 100 гривень, конфіскували. Затримали прикордонники також і автомобіль, який оцінили більше, ніж в 70 тисяч гривень, повідомляє "Ужгород.net.ua".
    Прикордонники Закарпаття виловили з річки Уж запаяну металеву бочку, ущерть наповнену цигарками
    Закарпаття: На КПП "Чоп" затримано джип з тютюном у ...колесах
    Закарпаття: На митному посту "Чоп-залізничний" у рулонах туалетного паперу знайшли контрабандних цигарок на суму 356 тисяч гривень
    Закарпаття: На українсько-угорському кордоні конфісковано мікроавтобус "Фіат-Дукато", яким перевозилися контрабандні цигарки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дипломатическая почта и транспортные средства дипломатов не подлежат досмотру и сканированию.Вопрос:таких таможенников следует поощрить за работу или строго наказать за грубое нарушение должностной инструкции?Вопрос начальнику ЗАКАРПАТСКОЙ таможни.