ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники Закарпаття виловили з річки Уж запаяну металеву бочку, ущерть наповнену цигарками

    31 мая 2024 пятница
    41 переглядів

    Досить оригінальним способом переправляють через кордон контрабандні цигарки винахідники із Закарпаття. Учора українські та словацькі прикордонники мали змогу переконатися, наскільки далеко сягнула творча думка жителів прикордонних районів по обидва боки кордону.

    Прикордонний наряд застави „Ужгород” Чопського загону, що проходив берегом ріки Уж, побачив у воді велику металеву бочку. Запаяна з обох боків, вона завдяки особливостям течії у цьому місці впевнено наближалася до словацького берега.

    Зрозумівши, що самотужки дістати 200 літрову ємність не вдасться, прикордонники повідомили про неї своїх словацьких колег. За півтори години ті таки знайшли бочку на своєму боці. У ній виявилися ретельно захищені від води цигарки українського виробництва.

    Слід зазначити, що через велику різницю цін на тютюнові вироби в Україні та у країнах Євросоюзу та їх постійне зростання в останніх, потоки контрабанди цього товару з року в рік зростають.

    До прикладу, кількість вилучених прикордонниками за 2006 рік цигарок порівняно з попереднім роком зросла удвічі і склала понад 3 мільйони пачок.

    Прес-служба Держприкордонслужби України—"Закарпаття online"
    Закарпаття: На митному посту "Чоп-залізничний" у рулонах туалетного паперу знайшли контрабандних цигарок на суму 356 тисяч гривень
    Закарпатські прикордонники при спробі прориву через кордон затримали два "УАЗики", завантажені 17 ящиками контрабандних цигарок
    Закарпаття: Троє громадян Румунії намагалися переправити через кордон 21 міх цигарок "Rolson"
    Українські цигарки в Румунію — на підводі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору