ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Влітку у 532 дитячих оздоровчих таборах відпочинуть більше половини дітлахів шкільного віку

    26 июня 2024 среда
    28 переглядів

    Про оздоровлення закарпатських дітей в літніх таборах відпочинку йшлося під час наради голови облдержадміністрації Олега Гаваші, голови обласної ради Михайла Кічковського із керівниками районів і міст обласного підпорядкування та начальниками управлінь ОДА.

    Аби школярі змогли добре відпочити влітку, робота проводиться вже не один місяць. У районних та міських бюджетах на цьогорічну літню оздоровчу кампанію передбачено понад п’ять з половиною мільйона гривень. Хоча ця сума є більшою від торішньої, є кілька районів, у яких на оздоровлення дітей закладено стільки ж, як і минулого року, коштів. Наприклад, в Іршавському районі видатки становлять 200 тисяч гривень, у м. Берегово – 100 тисяч гривень. Низьким також є показник фінансування цьогорічної оздоровчої кампанії з місцевих бюджетів у Великоберезнянському, Перечинському, Свалявському районах та місті Чоп.

    Наразі, крім фінансування, необхідно вирішити всі питання, пов’язані з протипожежною безпекою таборів та станом їхніх електрогосподарств. Олег Гаваші наголосив на необхідності у найкоротші строки виправити ці недоліки, а також по можливості збільшити кількість дітей, що оздоровляться цього року у місцевих таборах, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.
    Закарпаття: Попереду літо — час інтенсивного дитячого відпочинку та оздоровлення
    Закарпатські роми відкрили в Ужгороді спортивно-оздоровчий центр для своїх дітей
    Закарпатське літо гарне, канікулярне…
    Закарпаття: Відпочинок дітей має бути безпечним!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору