ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Завтра, 1 лютого, польські водії заблокують всі дороги до Польщі?

    04 июля 2024 четверг
    40 переглядів

    Від завтра, 1 лютого, «польські водії великогабаритних вантажних автомобілів заявили про блокаду з 1 лютого цього року усіх доріг на теренах Польщі», повідомив ЗІКу інвесторі і Кракова, який відкрив в сусідньому із Закарпаттям Львівському регіоні три солідні виробництва.

    Польський бізнесмен каже, що «польські водії у такий спосіб хочуть змусити свій уряд піти на поступки митникам, які, страйкуючи в італійський спосіб (беруть вихідні, лягають у шпиталі, ретельно, по декілька годин, оглядають лише один транспортний засіб), вимагають підвищення зарплати».

    З його слів, «виявляється, що учора, 30 січня, обіцянка глави польського уряду Дональда Туска про підвищення зарплатні митникам зазнала повного краху».

    У розмові з водієм іномарки Річардом, якому таки вдалося проїхати в Україну, власкор ЗІКу довідався, що «ця блокада доріг у Польщі не пов’язана з тим, що водії щиро люблять митників і їм допомагають, а з тим, що людям обрид страйк, вони хочуть спокійно працювати і не вмирати в чергах».
    Закарпаття: У пункті пропуску "Чоп–Захонь" зараз знаходиться понад 250 вантажівок з боку України та 80 — з боку Угорщини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору